Smets Marie-José
 

Smets Marie-José

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Hasselt)
Overleden: 30/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140953

melden u met droefheid het overlijden van

Mevrouw Josette de WERGIFOSSE

geboren Marie-José SMETS

echtgenote van

de heer Albert de WERGIFOSSE

Geboren te Hasselt op 12 juni 1928 en aldaar overleden in het Virga Jesseziekenhuis op 30 december 2007, voorzien van het sacrament van de zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe wij U vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Catharina te Hasselt op zaterdag 5 januari 2008 om 12.30 uur. De crematie gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de stedelijke begraafplaats Kruisveld (ingang 1) te Hasselt, zal in besloten familiekring plaatsvinden. Bijeenkomst en mogelijkheid tot groeten in de kerk vanaf 12 uur. Gebedswake in de voornoemde kerk op vrijdag 4 januari om 19 uur, waarna gelegenheid tot groeten in het Rouwcentrum Jacques, St.-Truidersteenweg 140 te Hasselt.

De heer Albert de WERGIFOSSE, haar echtgenoot, De heer en mevrouw Philippe en Corinne de WERGIFOSSE-VANRYKEL, Charlotte, Isabelle, De heer en mevrouw Michel en Dominique de WERGIFOSSE-BERTRAND, Olivier, Margaux, haar kinderen en kleinkinderen, Haar broer, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten. De families SMETS en de WERGIFOSSE

Rouwadres: Kunstlaan 4/12, 3500 Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Smets Marie-José

Begrafenisondernemer:Jacques Smeets Rouwcentrum
Sint Truidersteenweg 140
3500 Hasselt

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane