Willy Mommen
 

Willy Mommen

Woonplaats: Lier
ºGeboren: (Hasselt)
Overleden: 29/12/2007 (Lier)

Plaats een bloem
140919

Sterven is niet erg, als men blijft voortleven in het hart van anderen. Wij rouwen om het heengaan van

DE HEER

Willy MOMMEN

LEVENSGEZEL VAN MEVROUW

Nancy CLISSEN

Geboren te Hasselt op 23 april 1954 en rustig ingeslapen in het H. Hartziekenhuis te Lier op 29 december 2007, gesterkt door de H. Sacramenten.

De verrijzenisliturgie, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben op vrijdag 4 januari 2008 om 10 uur, in de parochiekerk van het H. Kruis, R. Veremansplein te Lier. Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9.45 uur. De teraardebestelling geschiedt aansluitend in het familiegraf op de begraafplaats Kloosterheide te Lier. Er is gelegenheid Willy te begroeten in het funerarium Bosmans, Kartuizersvest 46 te Lier, heden woensdag en donderdag van 16 tot 17 uur.

Dit melden u met diepe droefheid : Nancy CLISSEN zijn levensgezellin Kim en Wendy MOMMEN-PIETTE zijn kinderen Clement†en Fina MOMMEN-STEEGMANS zijn moeder Kelly en verloofde Ali de dochter van Nancy Mon†en Maria CLISSENN-VAN ORSHAEGEN de moeder van Nancy Zijn zussen, broers, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten. De families MOMMEN en STEEGMANS. De zus, broer, schoonbroer, schoonzus, neven en nichten van de families CLISSEN en VAN ORSHAEGEN. Met dank aan het palliatief netwerk Mechelen en de palliatieve eenheid van het H. Hartziekenhuis te Lier voor de goede zorgen.

Rouwadres : Spuilei 11, 2500 Lier.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Willy Mommen

Begrafenisondernemer:Bosmans Begrafenissen
Kesselsesteenweg 87
2500 LIER

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane