Viktor Driesen
 

Viktor Driesen

Woonplaats: Bilzen
ºGeboren: (Grote-Spouwen)
Overleden: 29/12/2007 (Bilzen)

Plaats een bloem
140878

Men meldt het overlijden

Viktor DRIESEN

weduwnaar van

Elisa GULLIX

Lid van verschillende godvruchtige genootschappen.

Geboren te Grote-Spouwen op 27 juni 1919 en overleden in rusthuis “Demerhof” te Bilzen op 29 december 2007, gesterkt door het H. Sacrament der Zieken.

De uitvaartplechtigheid waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de Sint-Lambertuskerk te Grote-Spouwen op vrijdag 4 januari 2008 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren aan het uitvaartcentrum om 9.30 uur. Gebedswake in voornoemde kerk, donderdag a.s. om 19.00 uur. Begroeting in aanwezigheid van de familie: Uitvaartcentrum Merken, Riemsterweg 427b te Spouwen tot 20.30 uur.

Dit melden u met droefheid: Louis (+) en Maria TANS-DRIESEN, kinderen en kleinkinderen, Zuster Veronique (+) DRIESEN, Zuster Paula DRIESEN, Gustaaf (+) en Gerda DRIESEN-WILLEMS, kinderen en kleinkinderen, Frans (+) en Germaine (+) DRIESEN-MOORS en kinderen, Guillaume en Barbara BRIERS-DRIESEN, kinderen en kleinkinderen, zijn zusters, schoonbroer, schoonzuster, neven en nichten; zijn SCHOONBROERS, SCHOONZUSTERS en AANVERWANTEN van familie GULLIX, de families DRIESEN-VANHAREN en GULLIX- HAESEN

Rouwadres: Grote-Spouwenstraat 16, 3740 Grote-Spouwen.

DIT BERICHT GELDT ALS ENIGE KENNISGEVING.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Viktor Driesen

Begrafenisondernemer:Merken Uitvaartverzorging
Riemsterweg 427B
3740 GROTE-SPOUWEN

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane