Noel GOEMINNE
de heer

Noel GOEMINNE

Woonplaats: Stekene
ºGeboren: (Dentergem)
Overleden: 29/12/2007 (Sint-Niklaas)

Plaats een bloem
140930

Met veel verdriet delen wij u mee dat van ons is heengegaan

de heer

Noel GOEMINNE

echtgenoot van mevrouw

Adrienne DE MUNCK

Lid van “Beenhouwersbond Antwerpen” Erelid van “Dikke Zielen” Lid van “Sint-Hubertusclub”

geboren te Dentergem op 14 december 1936 en overleden te Sint-Niklaas in A.Z. Nikolaas op zaterdag 29 december 2007. Gesterkt door het gebed van de Heilige Kerk.

Je kan Noel een laatste groet brengen in het Uitvaartcentrum Schelfhout, Frans Van Brusselstraat 89 te Stekene op maandag 7 januari van 19 uur tot 20 uur. De plechtige rouwdienst, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk van het Heilig Kruis te Stekene-centrum op dinsdag 8 januari 2008 om 10.30 uur, waarna crematie te Lochristi. De asurn wordt begraven op het urnenveld te Stekene-centrum. Bijeenkomst en gelegenheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 10 uur. familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen rouwbericht mochten ontvangen, gelieve dit als dusdanig te aanvaarden.

Dit melden u bedroefd: Adrienne DE MUNCK zijn echtgenote; Marc en Annick GOEMINNE - SIMONS zijn kinderen; Sofie GOEMINNE Fons GOEMINNE Marie GOEMINNE Stan GOEMINNE Nette GOEMINNE zijn kleinkinderen. Zijn broers, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten.

Rouwadres: Hellestraat 92 a - 9190 Stekene Burchtgracht 45 - 2000 Antwerpen

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Noel GOEMINNE
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane