Lucien Decauter
De heer

Lucien Decauter

Woonplaats: Borgloon
ºGeboren: (Hoepertingen)
Overleden: 28/12/2007 (Borgloon)

Plaats een bloem
140852

het leven en de dood zijn steeds elkanders bondgenoot opvallend onafscheidelijk ze brengen je haast hand in hand van hier tot aan de overkant… het leven blijkt toch tijdelijk de dood wint onvermijdelijk

De heer

Lucien DECAUTER

echtgenoot van wijlen Mevrouw Georgette VANRUTTEN †1984 echtgenoot van Mevrouw Marie-José NOELS

Lid van de oudstrijdersbond Politiek gevangene 1940-1945, Oorlogsinvalide

Geboren te Hoepertingen op 11 april 1924 en thuis onverwacht in de Heer ontslapen te Borgloon op 28 december 2007.

De plechtige eucharistieviering, waartoe U vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaats hebben in de Collegiale Sint-Odulphuskerk van Borgloon op DONDERDAG 3 JANUARI 2008 om 10.30 uur. gevolgd door de crematie in het crematorium te Hasselt, waarna de asurn zal bijgezet worden in het familiegraf op de begraafplaats te Borgloon. Samenkomst aan de kerk (Speelhof Borgloon) vanaf 10 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op woensdag 2 januari om 19 uur. Gelegenheid tot groeten van de overledene in het funerarium Orye, Wellenstraat 27, Borgloon, heden maandag, woensdag van 16 tot 19 uur en na de gebedswake in het bijzijn van de familie.

Dit melden U met diepe droefheid: Marie-José DECAUTER-NOELS, zijn echtgenote, Lieve en Wies DECAUTER-FRANSEN, Jacky en Lucie DECAUTER-ESSELEN, Martijn DECAUTER, Evelien DECAUTER en vriend Jonas, Philip en Linda DECAUTER-GELDERS, Jean-Pierre en Marina NEVEN-DAUWE, Sara NEVEN en vriend Wim, Michiel NEVEN en vriendin Katrien, Rachel NEVEN en Peter WALCZAK, zijn kinderen en kleinkinderen, Met dank aan zijn huisarts Dr. E. Noben en thuisverpleging Lutgard, Kristel en Frédéric. De families: DECAUTER, VANRUTTEN, NOELS, ROBIJNS, LAFOSSE en LAMBRIGTS.

Online condoleren op www.uitvaartcentrum-orye.be Rouwadres: Nieuwstraat 10, 3840 Borgloon.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Lucien Decauter

Begrafenisondernemer:Orye
Wellenstraat 27
3840 BORGLOON

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane