Jan BENATS
De heer

Jan BENATS

Woonplaats: Bilzen
ºGeboren: (Tongeren)
Overleden: 28/12/2007 (Kleine-Spouwen-Bilzen)

Plaats een bloem
140861

Met zoveel fijne herinneringen moeten wij afscheid nemen van dit leven, nog zoveel toekomst.

Jan BENATS

vriend van

Ann Doumen

tandarts

Geboren te Tongeren op 9 juli 1969 en in familiekring thuis overleden op 28 december 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De plechtige eucharistieviering waarop u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Aldegondis te Kleine-Spouwen, op woensdag 2 januari 2008 om 10.30 uur, gevolgd door de plaatsing in de grafkelder op de begraafplaats aldaar. Samenkomst om 9.15 uur ten huize Herreweg 6, 3740 Kleine-Spouwen-Bilzen. Gebed voor Jan: dinsdag 1 januari om 19 uur in hoger genoemde kerk. Begroeting in aanwezigheid van de familie ten huize familie Benats, na de gebedswake. Eerste zeswekenmis: zondag, 12 januari 2008, om 9.30 uur in de parochiekerk. Bijzondere dank aan allen die Jan hebben bijgestaan en bezocht.

Ann Doumen, zijn vriendin; Jozef en Jeannine Benats-Boelen, zijn ouders; Frits en José Doumen-Gabriëls, ouders Ann; Pierre en Martha Boelen-Willems, kinderen en kleinkind, Johan en Veronique Menten-Boelen en kinderen, Gust en Gaby Benats-Claesen,kind en kleinkinderen, Robert en Marie-Jeanne Stiers-Benats en kind, Luc en Miet Benats-Martens, kinderen en kleinkind, Willy en Mie-Jee Benats-Fagard, Jan en Katleen Doumen-Princen en kind, Geert en Ria Doumen-Van Esser en kinderen, Wim en Melanie Doumen-Huyghe. Zijn ooms, tantes, neven en nichten. De families Benats, Boulen, Doumen.

Rouwadres : Herreweg 6, 3740 Kleine-Spouwen-Bilzen.

Dit bericht geld als enige kennisgeving, aangezien wij in deze droevige omstandigheden niet in staat zijn rouwbrieven te versturen aan familie, vrienden, kennissen en patiënten.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jan BENATS

Rouwregister

Nathalie Benats (28/12/2012 - 21:39:33)

Heeft een bloemetje geplaatst

Bekijk het volledige rouwregister

Begrafenisondernemer:Matheï Uitvaartcentrum
Kloosterstraat 46-48
3740 BILZEN

Logo Matheï Uitvaartcentrum
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane