Clementine Asnong
 

Clementine Asnong

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Kuringen)
Overleden: 28/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140945

Heel stil en zacht, zoals zij heeft geleefd, is van ons heengegaan

MEVROUW

Clementine ASNONG

ECHTGENOTE VAN WIJLEN DE HEER

Albert VANDENBORN († 1998)

Zij werd geboren te Kuringen op 12 september 1914 en is godvruchtig overleden te Hasselt in het Salvator rusthuis op 28 december 2007, gesterkt door de Heilige Sacramenten.

De plechtige uitvaartdienst waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Gertrudis te Kuringen-Hasselt, op zaterdag 5 januari 2008 om 10.30 uur. Na deze plechtigheid zal de bijzetting plaatshebben in de familiebegraafplaats op het kerkhof van Kuringen-centrum. Bijeenkomst in het Funerarium Jamart, Kuringersteenweg 327, Kuringen-Hasselt, vanaf 9.45 uur. Begroeting: Funerarium Jamart, Kuringersteenweg 327, Kuringen-Hasselt, vrijdagavond na de gebedswake in aanwezigheid van de familie. Gebedswake: vrijdagavond 4 januari 2008 om 18.30 uur in voornoemde parochiekerk.

Dit melden u met droefheid: Ivo en Madeleine VANDENBORN-LIEFSOONS, kinderen en kleinkinderen Carlo en Yvonne FRANSSENS-VANDENBORN, kinderen en kleinkinderen Frits en Simonne BRUCH-VANDENBORN, kinderen en kleinkinderen Paul en Gerda ILIAENS-VANDENBORN, kinderen en kleinkinderen Maurits en Christiane VANDIEST-VANDENBORN en kinderen † Willy en Judith VANDENBORN-RAYMAEKER, kinderen en kleinkind haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen Haar schoonbroer, schoonzuster, neven en nichten De families ASNONG, VANDENBORN, BEX en VENDRIX

Schriftelijk rouwbeklag: Aldenhoveweide 22, 3511 Kuringen-Hasselt (Yvonne).

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht zouden ontvangen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Clementine Asnong

Begrafenisondernemer:Jamart Begrafenissen
Grote Baan 23
3511 Kuringen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane