Marguerite Peters
 

Marguerite Peters

Woonplaats: Diepenbeek
ºGeboren: (Diepenbeek)
Overleden: 26/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140843

Met dankbaarheid koesteren we de warmte van de voorbije Kerst met haar, want deze herinneringen zullen we meenemen in momenten van verdriet, zoals vogels zingen in de regen

mevrouw

Marguerite PETERS

echtgenote van de heer

Jo VANSTREELS

dochter van (†) Louis PETERS en (†) Maria SLEGERS Lid van het Broederschap van het H. Paterke Gewezen medewerkster Lokale Radio VRD Gewezen lid “Mirelle Singers”

Geboren in Diepenbeek op 13 juli 1930 en overleden in het Virga Jesseziekenhuis in Hasselt op 26 december 2007, in liefde omringd door haar echtgenoot, haar kinderen en kleinkinderen.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Catharina in Hasselt (Katarinaplein) op maandag 31 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie en begraving van de urne in familiekring. Samenkomst en laatste groet in de kerk vanaf 10 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: Jo VANSTREELS, haar echtgenoot, Frans en Yvette BYLOIS-VANSTREELS, Peter en Sofie VERWIMP-BYLOIS, Liene, Niel, Dave en Karlien VANHOUDT-BYLOIS, Seppe, Philip en Josette VANSTREELS-NEYENS, haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Haar schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten van de families PETERS-SLEGERS en VANSTREELS-GOOVAERTS.

Rouwadressen: Kloosterstraat 22, 3590 Diepenbeek (Jo) Krokusstraat 14, 3590 Diepenbeek (Yvette) Keizerstraat 3, 3590 Diepenbeek (Philip)

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Marguerite Peters
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane