Catho Cillen
Mevrouw

Catho Cillen

Woonplaats: Alken
ºGeboren: (Bree)
Overleden: 24/12/2007 (Maaseik)

Plaats een bloem
140761

melden u het overlijden van

Mevrouw

Catho CILLEN

weduwe van de Heer

Mathieu CREEMERS

Lid van OKRA en K.A.V.

Zij werd geboren te Bree op 29 augustus 1926 en is zachtjes van ons heengegaan in het ziekenhuis Maas en Kempen Campus Maaseik op 24 december 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De plechtige eucharistieviering waarop wij u uitnodigen, zal opgedragen worden in de parochiekerk H. Hart te Vostert-Bree op zaterdag 29 december 2007 om 10.30 uur, waarna de bijzetting bij pa op de stedelijke begraafplaats van Bree-centrum. Samenkomst in het rouwhuis, Gruitroderkiezel 260 te Bree vanaf 9.30 uur. Catho is thuis alwaar gelegenheid tot begroeting, vandaag van 17.00 tot 18.00 uur. Avondwake vrijdag a.s. om 19.00 uur in voornoemde kerk waarna de familie uw deelneming ontvangt in het rouwhuis.

Luc en Magda Maes-Creemers Hans en Els Maes-Eikenaar Kurt en §Sarah Bergs-Maes (het teken voor sarah moet een hartje zijn) Jade Jean en Adrienne Pareyn-Creemers Geert en Ludwine Haesevoets-Pareyn Lander John Pareyn en Cindy Maurice en Miet Geraerts-Creemers André en Marij Creemers-Steensels Frank en Nathalie Creemers-Timmermans Lennert Senne Rik en Lieve Kenis-Creemers Ludo en Suzy Cardinaels-Kenis Mirthe Britt Davy en Ilse Kenis-Van Zwijgenhoven Amelie Luc Creemers haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen Haar zussen, broers, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten. De families CILLEN, CREEMERS, JANSSEN en VANOTTERDIJK

Rouwadres : Gruitroderkiezel 260, 3960 Bree.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Catho Cillen

Begrafenisondernemer:Creemers Andre
Achelpoort 6
3930 Hamont-Achel

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane