Leo Paulissen
 

Leo Paulissen

Woonplaats: Maasmechelen
ºGeboren: (Vlijtingen)
Overleden: 23/12/2007 (Tongeren)

Plaats een bloem
140804

Woorden zullen nooit in staat zijn gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn. Er zullen ook nooit genoeg woorden voor zijn...

DE HEER

Leo PAULISSEN

ECHTGENOOT VAN WIJLEN MEVROUW

Margaretha LENAERTS

Ingenieur o.r. Kempense Steenkolenmijnen zetel Eisden Ridder in de Kroonorde

Geboren te Vlijtingen op 30 juli 1928 en overleden in het A.Z. Vesalius te Tongeren op 23 december 2007, gesterkt door de Ziekenzalving.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Barbara van Eisden-Tuinwijk op zaterdag 29 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Vlijtingen. Bijeenkomst en rouwbeklag in de kerk vanaf 10.00 uur. Gebed voor de overledene in genoemde kerk, vrijdag om 18.30 uur. Begroeting in het funerarium Leenders-Vanheusden, Dr. Haubenlaan 61, Maasmechelen, vrijdag van 19.15 tot 20.15 uur.

Dit melden u: Bert en Mieke PAULISSEN-BIESMANS, Elke, Tom Guido PAULISSEN Jeannot en Lutgarde LETIHON-PAULISSEN, Hélène Els PAULISSEN, Valerie, Frederik † Hilde PAULISSEN zijn kinderen en kleinkinderen † Libert, Nelly PAULISSEN-HAESEN, kinderen en kleinkinderen † Martin, Josephina LOYENS-PAULISSEN, kinderen en kleinkinderen Mathieu en Agnes GULIX-LENAERTS, kinderen en kleinkinderen Theodoor en Catharina JANS-LENAERTS, kinderen en kleinkinderen Romain en Elisabeth NEVEN-LENAERTS, kinderen en kleinkinderen † Jan, Jeannette LENAERTS-DEVUE, kinderen en kleinkinderen Corné en Thérèse LENAERTS-ACKERMANS, kinderen en kleinkinderen zijn zuster, schoonbroers, schoonzusters, neven en nichten De families PAULISSEN-CLEUREN en LENAERTS-GULIX Met dank aan de directie en het personeel van Rusthuis Ark van Noé.

Rouwadressen: Paul Nicoulaan 18, 3630 Eisden-Maasmechelen Briegdenstraat 21, 3620 Lanaken Gasthuisstraat 41, 3620 Lanaken

Bloemen noch kransen, graag een gebed. Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Leo Paulissen

Begrafenisondernemer:Leenders & Co
Dokter Haubenlaan 57
3630 Maasmechelen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane