Clementine DE SMEDT
Mevrouw

Clementine DE SMEDT

Woonplaats: Onbekend
ºGeboren: (Tisselt)
Overleden: 23/12/2007 (Kapelle-op-den-Bos)

Plaats een bloem
140754

Na een mooi en rijk gevuld leven is totaal onverwacht van ons heengegaan

MEVROUW

Clementine DE SMEDT

weduwe van

Frans VAN PRAET

Lid van KVBV en OKRA Tisselt

geboren te Tisselt op 8 augustus 1920 en ingeslapen in het Woon- en Zorgcentrum Akapella te Kapelle-op-den-Bos op 23 december 2007, voorzien van het H. Ziekensacrament.

De plechtige Eucharistieviering, waarop U vriendelijk wordt uitgenodigd, zal ^plaatsvinden in de kerk van Sint-Jan de Doper te Tisselt, op zaterdag 29 december 2007 om 12u30 gevolgd door de teraardebestelling in de familiegrond op de gemeentelijke begraafplaats te Tisselt. Samenkomst engelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 12.10 uur. Er is gelegenheid tot een laatste groet aan Clementine op donderdag en vrijdag van 19 tot 20 uur in het rouwcentrum, Oud-Strijdersstraat 19 te Willebroek (rechtover de Watertoren).

Dit melden U met droefheid: Gaston en Chris VERBEECK-VAN PRAET, Ilse VERBEECK, Jeroen VERBEECK, Jan en Nelly VAN PRET-DEVOS, Stijn VAN PRAET, Dries VAN PRAET, Roger en Chris VAN PRAET-LENAERTS, Annelies VAN PRAET, Bart en Barbara HABEX-VAN PRAET. Kristiaan VAN PRAET, Michel en Imelda HOFMAN-VAN PRAET, Klaas HOFMAN en Berbel VRANCKEN, Katrien HOFMAN, Dirk en Maria KERREMANS-VAN PRAET, Sara KERREMANS Anneleen KERREMANS. Marc en Kristel VAN PRAET-VAN WINKEL Mattias VAN PRAET en Julchen, Daphne VAN PRAET en Dieter. Jan en Lutgart KENNES-VAN PRAET, Ward KENNES. Luc en Hilde VAN PRAET-BEUR MS, Elien VAN PRAET, Michel VAN PRAET, Dirk en Christine VAN PRAET-YTERHOEVEN, Laura VAN PRAET, Isabelle VAN PRAET, haar kinderen en kleinkinderen. Jozef(†) en Jeanne DE SLMEDT-VAN ZAELEN, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Marcel(†) en Angèle DE SMEDT-HALEWAETERS, kinderen en kleinkinderen, Jan(†) en Roza DE MAEYER-DE SMEDT, kinderen en kleinkinderen, Pierre(†) en Maria(†) DE GEEST-DE SMEDT, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Frans(†) en Irène DE SMEDT-LAMBRECHTS, Virginie(†) VAN PRAET, haar zuster, schoonzusters, neven en nichten. De families DE SMEDT, VAN PRAET, ROBYNS en CORTEBEECK. Met dank aan dokters, verplegend personeen voor hun toegewijde inzet.

Rouwadressen: Leestsesteenweg 113 2800 Mechelen Mechelsesteenweg 5 2840 Rumst Venneborglaan 70 2100 Deurne Overloopstraat 54 2830 Tisselt Blaasveldstraat 146 A 2830 Tisselt Kerkhoflaan 15 2830 Tisselt Binnenweg 94 2570 Duffel Varenstraat 71 2840 Rumst Kerkhoflaan 22 2830 Tisselt

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Clementine DE SMEDT

Begrafenisondernemer:De Vlijt
Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane