Alain de Borrekens
De Heer

Alain de Borrekens

Woonplaats: Zandhoven
ºGeboren: (Antwerpen)
Overleden: 17/12/2007 (Zandhoven)

Plaats een bloem
140618
Overlijdensbericht(en)
20/12/2007

In dankbare herinnering aan alles wat hij voor ieder van ons betekend heeft, melden wij U met diepe droefheid dat heden, in de Vrede van de Heer is ontslapen

De Weledele Heer

Alain DE BORREKENS Baron DE BORREKENS

Echtgenoot van Jonkvrouw

Muriel TIMMERMANS

Ereschepen en gewezen gemeenteraadslid van Zandhoven

Geboren te Antwerpen op 10 september 1941 en overleden te Zandhoven op 17 december 2007, omringd door de diepe genegenheid van zijn echtgenote en kinderen, gesterkt door het Heilig Sacrament der Zieken en de Apostolische Zegen “In Articulo Mortis”.

De afscheidsplechtigheid, waarop U vriendelijk wordt uitgenodigd, heeft plaats in de dekanale kerk van de Heilige Amelberga te Zandhoven, op zaterdag 22 december 2007 om 11.30 uur. Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 11 uur. De teraardebestelling geschiedt aansluitend in de familievergunning op de begraafplaats van Zandhoven. Een gebedswake heeft plaats op vrijdagavond om 19 uur in voornoemde kerk. Vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen rouwbericht mochten ontvangen, gelieven dit als dusdanig te willen aanzien.

Dit melden U met diepe droefheid: Barones Alain de BORREKENS zijn echtgenote Baron Christophe de BORREKENS Baron en Barones Philippe de JAMBLINNE de MEUX Baron en Barones Rodolphe de BORREKENS Barones Tatiana de BORREKENS zijn kinderen en schoonkinderen Baron Charles-Sébastien de JAMBLINNE de MEUX Baron Ludovic de JAMBLINNE de MEUX Baron Arthur de BORREKENS zijn kleinkinderen De Heer en Mevrouw WOLTERS hun zonen, schoondochters en kleinkinderen Mevrouw Antoine DUMONT de CHASSART haar kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen Barones Régis de BORREKENS haar dochters, schoonzonen en kleinkinderen Baron en Barones Jean de BORREKENS hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen Baron en Barones Benoît de BORREKENS Barones Etienne de BORREKENS Baron Bernard de BORREKENS De Heer en Mevrouw Léopold MONTENS hun kinderen, schoolkinderen en kleinkinderen De Heer en Mevrouw Paul-Emile TIMMERMANS hun kinderen De Heer en Mevrouw Michel MIKOLAJCZAK hun kinderen De Heer en Mevrouw Patrick van den BERGH hun kinderen, schoondochter en kleindochter De Heer en Mevrouw Jocelyn TIMMERMANS hun kinderen zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven, nichten, achterneven en achternichten Baron en Barones Roger de BORREKENS Mevrouw Alfred de GHELLINCK d’ ELSEGHEM Mevrouw Emmanuel SCHREINEMACHER Mevrouw Léon DELACROIX Mevrouw André MAISIN zijn oom en tantes Baron de BORREKENS

Correspondentieadres: Familie de Borrekens p/a Firma Suys & De Cock 2630 Aartselaar, antwerpsesteenweg 68

» Bron: Gazet van Antwerpen
20/12/2007

Het gemeentebestuur en gemeentepersoneel van Zandhoven melden U met droefheid het heengaan van

De Weledele Heer

Alain Marie, Joseph, Ghislain Baron de BORREKENS

Echtgenoot van Jonkvrouw Muriel TIMMERMANS

Ereschepen en gewezen Eregemeenteraadslid van Zandhoven Lid van de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening

Geboren te Antwerpen op 10 september 1941 en overleden te Zandhoven op 17 december 2007.

De afscheidsplechtigheid, waarop U vriendelijk wordt uitgenodigd, heeft plaats in de dekanale kerk van de Heilige Amelberga te Zandhoven, op zaterdag 22 december 2007 om 11.30 uur. Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 11 uur. De teraardebestelling geschiedt aansluitend in de familievergunning op de begraafplaats van Zandhoven. Een gebedswake heeft plaats op vrijdagavond om 19 uur in voornoemde kerk.

Correspondentieadres: Familie de Borrekens p/a Firma Suys & DE Cock 2630 Aartselaar - A12 - Antwerpsesteenweg 68

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Alain de Borrekens

Begrafenisondernemer:Firma Louis De Cock
De Bruynlaan 177
2660 HOBOKEN

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane