Josiane Boffin
mevrouw

Josiane Boffin

Woonplaats: Hamont-Achel
ºGeboren: (Sint-Truiden)
Overleden: 16/12/2007 (Overpelt)

Plaats een bloem
140597

Wij nemen afscheid van

Josiane BOFFIN

echtgenote van Huisarts

Marc SEPPION

Verpleegkundige van het Diagnosecentrum Vice-voorzitster van Markant

Zij werd geboren te Sint-Truiden op 1 augustus 1950 en is overleden in het Mariaziekenhuis te Overpelt op 16 december 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe wij u uitnodigen, zal opgedragen worden in de parochiekerk van Achel-Dorp op zaterdag 22 december 2007 om 10.30 uur, waarna de crematie in alle intimiteit zal plaatsvinden. Samenkomst in voornoemde kerk vanaf 09.45 uur. Avondwake vrijdag a.s. om 19.00 uur in de voornoemde kerk, waarna gelegenheid tot begroeting in het funerarium Creemers, Achelpoort 6 te Hamont.

Dit melden U: Marc Seppion haar echtgenoot Anouk Seppion en Maarten Smeyers, Uma Ineke Seppion en Kris Van den Stockt haar dochters en kleindochter André en Simonne Boffin-Gillard haar ouders †Willy en Marie-Jeanne Seppion-Van Steyvoort haar schoonouders Claude en Lutgarde Kinnaer-Boffin, Lissa, Arnaud Nicole Boffin Chris Boffin en Kari Moe, Bjørg, Bente Marleen Boffin Karel en Monique De Wulf-Seppion Kristof en Liesbeth De Wulf-Dambre, Bo Koen en Erica De Wulf-Michiels, Maité Toon en Ludy Seppion-Carpentier Harry en Lieve Van Grunderbeeck-Seppion, Johan en Elke, Stefan Wim en Martine Seppion-Neyens, Nathalie, Isabelle haar broer, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten De families BOFFIN, SEPPION, GILLARD en VAN STEYVOORT.

Rouwadres : Michielsplein 23, 3930 Achel

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Josiane Boffin

Begrafenisondernemer:Creemers Andre
Achelpoort 6
3930 Hamont-Achel

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane