Jet VRIJSEN
Mevrouw

Jet VRIJSEN

Woonplaats: Houthalen-Helchteren
ºGeboren: (Helchteren)
Overleden: 16/12/2007 (Helchteren)

Plaats een bloem
140575

In liefde nemen we afscheid van

Mevrouw

Jet VRIJSEN

Echtgenote van wijlen

Gerard DE BAETS

Geboren te Helchteren op 1 augustus 1929 en overleden ten gevolge van een verkeersongeval, te Houthalen op 16 december 2007.

Wij nodigen u uit afscheid te nemen van haar tijdens de plechtige Eucharistieviering die zal opgedragen worden in de parochiekerk Sint-Trudo van Helchteren op zaterdag 22 december 2007 om 10.30 uur. De crematie in het crematorium te Hasselt en de asverstrooiing op de begraafplaats van Helchteren zal nadien in familiekring plaatsvinden. Samenkomst en mogelijkheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 9.45 uur. Er wordt voor haar gebeden tijdens de avondwake in genoemde kerk op vrijdag 21 december om 19.00 uur. Aansluitend begroeting, in bijzijn van de familie, in het funerarium Jaeken, Kerkstraat 3 te Peer.

Rouwen om dit pijnlijk verlies: Frieda DE BAETS, Dimitri en Evi, Katrien en Dave, Robbe en Arne, + Walter DE BAETS - Lieve DE GEYTER en Karel LEMMENS, Nele en Gunther, Eden en Jade, + Sebastiaan, Valentijn en Anouk, Roland en Maaike DE BAETS - HEYLEN, Dennis en Kelly, Michaël en Tamara, Wilfried en Bea DE BAETS - VAN BRIEL, Tomas, Karolien, David DE BAETS, Haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Haar schoonzussen, schoonbroers, nichten en neven. De families VRIJSEN, DE BAETS, VANBUEL en VERMEERSCH.

Rouwadres : Schutterijstraat 1, 3530 Helchteren.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht zouden ontvangen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jet VRIJSEN

Rouwregister

kelly swinnen (15/12/2012 - 10:58:25)

Heeft een bloemetje geplaatst

Bekijk het volledige rouwregister

Begrafenisondernemer:Jaeken Begrafenissen
Kerkstraat 3
3990 PEER

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane