Jef Vanzeer
 

Jef Vanzeer

Woonplaats: Heusden-Zolder
ºGeboren: (Heusden)
Overleden: 16/12/2007 (Heusden)

Plaats een bloem
140563

Wij melden u het overlijden van

DE HEER

Jef VANZEER

ECHTGENOOT VAN MEVROUW

Maria MERTENS

Bewoner van rusthuis Sint-Anna te Beringen Lid van de Schuttersgilde Sint-Hubertus te Ubbersel, van het Broederschap van het H. Paterke, Ziekenzorg en van de Bond der Gepensioneerden

Geboren te Heusden op 10 mei 1923 en overleden in het Sint-Franciskusziekenhuis te Heusden-Zolder op zondag 16 december 2007, voorzien van het H. Sacrament der Zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Willibrordus te Heusden-Centrum op vrijdag 21 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie in crematorium «De Tesch» te Hasselt en de bijzetting van de as op de begraafplaats van Heusden-Centrum. Samenkomst en gelegenheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 10 uur. Donderdag gebedswake in voornoemde kerk om 19.15 uur, waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Beyne-Baerts, Koerselsebaann 37, Heusden-Centrum.

Rouwbeklag : Veenderweg 75, 3550 Heusden-Zolder.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jef Vanzeer

Begrafenisondernemer:Beyne-Baerts Begrafenissen
Koerselsebaan 37
3550 HEUSDEN
http://www.begrafenissenj.beyne.h-z.be

Logo Beyne-Baerts Begrafenissen
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane