Jan Heynickx
 

Jan Heynickx

Woonplaats: Meeuwen-Gruitrode
ºGeboren: (Bocholt)
Overleden: 15/12/2007 (Genk)

Plaats een bloem
140542

Nooit vragen, nooit klagen, uw pijn in stilte dragen. Zijn handen hebben voor ons gewerkt. Zijn hart heeft voor ons geklopt. Zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht.

De Heer

Jan HEYNICKX

weduwnaar van Mevrouw

Maria VLIEGEN

Gepensioneerd postbode. Oorlogsweerstander 1940-1945. Lid van meerdere godvruchtige genootschappen.

Geboren te Bocholt op 23 april 1914 en omringd door zijn kinderen godvruchtig overleden in het ZOL Campus André Dumont te Genk op 15 december 2007, voorzien van het H. Sacrament der zieken en de ziekenzegening.

De plechtige eucharistieviering waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk Sint-Martinus te Meeuwen op donderdag 20 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats te Meeuwen. Samenkomst en gelegenheid tot een laatste groet in het rouwhuis: Luttelmeeuwen 12 - 3670 Meeuwen vanaf 9.45 uur. Gebedswake in voornoemde kerk, woensdag 19 december 2007 om 19.00 uur. Pa is thuis opgebaard, u kan hem komen groeten, dinsdag van 15.00 tot 18.00 uur en woensdag na de gebedswake. Met dank aan zijn huisarts, de thuisverpleging, familiehulp, zijn kinesist, ISIS, de zorgende handen, de diensten van het OCMW Meeuwen-Gruitrode en aan het verplegend en verzorgend personeel van het ZOL Campus André Dumont afdeling W5.

Dit melden U met droefheid en dankbaarheid: Theo en Dina HENDRIKS-HEYNICKX, Marcel en Marijke SLENDERS-HENDRIKS, Tim en Fleur, Benny en Josiane EERDEKENS-HENDRIKS, Bas en Tijl, Leon en Virginie HEYNICKX-GEERTS, Luc en Marleen JANSSEN-HEYNICKX en Ine, Johan en Inge HEYNICKX-KERKHOFS, Dries en Miet VERSWEYVELD-HEYNICKX, Jaak en Godelieve JACOBS-HEYNICKX, Jerôme en Elsje BOTHY-JACOBS, Sterre en Britt, Stijn en Veronique VAN OOSTVELD-JACOBS en Kamiel, Jaak en Yvonne HEYNICKX-HOUSEN, Saidja en Liesbeth HEYNICKX-VAN DER WAEREN, Rajesh en Marieke HEYNICKX-VANDERSMISSEN en Liza, Gerard en Jeannine HEYNICKX-BROEKX, Bart HEYNICKX en Klaartje, Jan HEYNICKX, zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Delen in dit verdriet: Zijn zus, schoonzus, neven en nichten. De families HEYNICKX, VLIEGEN, LUYS en GIELEN.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jan Heynickx

Begrafenisondernemer:Witters-paesen Begrafenissen
Hoofdstraat 34
3940 EKSEL
http://www.begrafenissen-witters.be

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane