Elvier Mellemans
 

Elvier Mellemans

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Stevoort)
Overleden: 15/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140568

Heden is van ons heengegaan

MEVROUW

Elvier MELLEMANS

ECHTGENOTE VAN WIJLEN DE HEER

Emiel COPERMANS († 2002)

Lid van het Heilig Paterke

Geboren te Stevoort op 21 oktober 1919 en overleden in het Virga Jesseziekenhuis te Hasselt op 15 december 2007, voorzien van de laatste H. Sacramenten.

De gebedsdienst, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk O.-L.-Vrouw Bezoeking te Godsheide-Hasselt op donderdag 20 december 2007 om 12.00 uur, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats aldaar. Samenkomst en laatste groet in het ontmoetingscentrum naast de kerk vanaf 11.30 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: Reimond en Jeaninne COPERMANS-SIMONS Emilien en Mia PONET-COPERMANS Stefan en Kristel DE BOECK-PONET en Reiner Rita COPERMANS Patrick en Sally LOUIS-SCHEPERS Ronny en Nivia LOUIS-FREITAS XAVIER haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind Haar broers, zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten De families MELLEMANS, COPERMANS, COPERMANS en VANBRABANT

Schriftelijk rouwbeklag: Normandiëstraat 10, 3500 Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Elvier Mellemans

Begrafenisondernemer:Pierards Begrafenissen
Kempische Steenweg 195
3500 Hasselt

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane