Anna Bocken
Mevrouw

Anna Bocken

Woonplaats: Dilsen-Stokkem
ºGeboren: (Stokkem)
Overleden: 15/12/2007 (Stokkem)

Plaats een bloem
140551

“Ik heb lang en gelukkig geleefd, heb mij met weinig tevreden gesteld, veel verkregen, en ik ben van alle goede gaven voldaan, zachtjes naar God gegaan.” Stijn Streuvels Dankbaar om haar lange leven, melden wij u met droefheid het heengaan van onze lieve moeder, grootmoeder en bomma

Mevrouw

Anna Bocken

echtgenote van wijlen

De heer Theo Conings (+ 1976) Ere-burgemeester van Lanklaar

Lid van de K.A.V., OKRA, Ziekenzorg en van meerdere godvruchtige genootschappen

Zij werd geboren te Stokkem op 8 oktober 1909 en is in haar 99ste levensjaar overleden in het rustoord “’t Kempken” te Stokkem op 15 december 2007, gesterkt door het Sacrament der Zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk St. Paulus te Lanklaar, Dilsen-Stokkem, op donderdag 20 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de oude begraafplaats van Lanklaar. Bijeenkomst met gelegenheid tot condoleren in voornoemde kerk vanaf 10.00 uur. Begroeting in het funerarium Marc Barthels, Europlaan 68 te Dilsen, woensdag van 19.15 tot 20.15 uur. Gebedswake in voornoemde kerk woensdag om 18.30 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: Willy en Suzanne Claessens-Conings, kinderen en kleinkinderen, + Eerwaarde Heer Jaak Conings, Roger en Lily Haenen-Conings, kinderen en kleinkinderen, Frans en Mia Medaer-Conings, kinderen en kleinkinderen, Albert en Gabriëlle Conings-Achten en kind, Raymond en Jeannine Jaenen-Conings, kinderen en kleinkinderen, Alex en Irène Cuppens-Conings, kinderen en kleinkinderen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen; Haar zussen, schoonzussen, schoonbroers, neven en nichten; De families Bocken, Conings, Bodvin en Braeken. Met dank aan haar huisarts en aan het personeel van rustoord “’t Kempken” te Dilsen-Stokkem.

Schriftelijk rouwbeklag: Mulheim 10 3650 Dilsen-Stokkem

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Anna Bocken

Begrafenisondernemer:Marc Barthels
Joseph Smeetslaan 74
3630 Maasmechelen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane