Robert De Vooght
de heer

Robert De Vooght

Woonplaats: Sint-Truiden
ºGeboren: (Herentals)
Overleden: 09/12/2007 (Sint truiden)

Plaats een bloem
140417

melden wij U het overlijden van

De Heer

Robert DE VOOGHT

echtgenoot van Mevrouw Jeanne WUYTS

Doctor in de Scheikunde.

Geboren te Herentals op 27 december 1919 en godvruchtig overleden te Sint-Truiden op 9 december 2007,gesterkt door de H. Sacramenten.

De plechtige uitvaartdienst, waartoe U wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de Sint-Jacobuskerk van Schurhoven te Sint-Truiden op vrijdag 14 december 2007 om 10u30, gevolgd door de teraardebestelling. Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 10 uur. Gebedswake in voornoemde kerk, donderdag 13 december om 19 uur, waarna gelegenheid tot groeten in het funerarium Vanmechelen, Rijschoolstraat 16, Sint-Truiden tot 20 uur.

Jeanne DE VOOGHT - WUYTS zijn echtgenote Rik en Lut DE VOOGHT - SMETS zijn kinderen Pieter en Nienke DE VOOGHT - VAN HAEFTEN, Kobe en Lore Wouter en Nele DE VOOGHT - DELAHAYE, Joris en Hanne zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen Gustaaf † en Maria † MANGELSCHOTS - DE VOOGHT en kinderen Jan en Rachel DE VOOGHT - WUYTS, kinderen, klein- en achterkleinkinderen August † en Jacqueline DE VOOGHT - DE BACKER, kinderen en kleinkinderen Georges † en Hortense † WUYTS - WITTEMANS, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind zijn broer, schoonzuster, neven en nichten De families DE VOOGHT - WUYTS - BULKENS en CLAES.

Rouwadressen : Tichelrijstraat 23, 3800 Sint-Truiden Zepperenweg 244, 3800 Sint-Truiden

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen gelieven dit als dusdanig te beschouwen

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Robert De Vooght

Begrafenisondernemer:Vanmechelen Begrafenissen Crematies
Tiensesteenweg 295
3800 SINT-TRUIDEN

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane