Rosa Moortgat
 

Rosa Moortgat

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Melsele (Oost-Vlaanderen))
Overleden: 07/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140400

Omgeven door de liefde van ons allen, is in familiekring zachtjes van ons heengegaan

MEVROUW

Rosa MOORTGAT

ECHTGENOTE VAN WIJLEN DE HEER

Arnold STULENS (†1997)

Geboren te Melsele (Oost-Vlaanderen) op 16 mei 1912 en overleden te Hasselt in het Salvatorrusthuis op 7 december 2007, gesterkt door het gebed van de kerk.

De plechtige uitvaartdienst waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Hubertus (Gaarveldstraat) te Runkst-Hasselt, op donderdag 13 december 2007, om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op het stedelijk kerkhof Kruisveld (ingang 1) te Hasselt. Samenkomst en mogelijkheid tot groeten in de Sint-Hubertuskerk, Gaarveldstraat te Runkst-Hasselt, vanaf 10 uur. Gebedswake : woensdagavond 12 december 2007 om 19 uur in voornoemde parochiekerk. Begroeting : Funerarium Jamart, Kuringersteenweg 427, Kuringen-Hasselt, woensdagavond na de gebedswake.

Dit melden u met droefheid : Sylvain en Gaby STULENS-MOTMANS, kinderen en kleinkinderen Maria STULENS, kinderen en kleinkinderen Marcel en Josée BAETEN-STULENS, kinderen en kleinkinderen Ludo en Jacqueline STULENS-VALKENEERS, kinderen en kleinkind Martin en Lea EERDEKENS-STULENS, kinderen en kleinkind Geert en Marie-Claire STULENS-THOELEN haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen Haar broer, schoonbroers, schoonzusters, neven en nichten. De families MOORTGAT - STULENS - STUER - DECRESSON en MENTEN.

Schriftelijk rouwbeklag : Hertoginnenhofstraat 10, 3512 Stevoort-Hasselt (Sylvain).

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht zouden ontvangen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Rosa Moortgat

Begrafenisondernemer:Jamart Begrafenissen
Grote Baan 23
3511 Kuringen

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane