Beatrix Yoors
 

Beatrix Yoors

Woonplaats: Zwijndrecht
ºGeboren: (Antwerpen)
Overleden: 07/12/2007 (Zwijndrecht)

Plaats een bloem
140445

melden het heengaan naar de hemelse velden van

Mevrouw

Beatrix YOORS

van Britse Nationaliteit dochter van wijlen de Heer Eugeen Yoors (Vlaamse glazenier en schilder) en Mevrouw Magda Peeters (internationaal vredesactiviste) en zus van de Heer Jan Yoors (Vlaams tapijtwever en zigeunerkenner)

geboren te Antwerpen op 2 oktober 1928, overleden te Zwijndrecht, Woon- en Zorgcentrum De Regenboog, op 7 december 2007. Haar kunst is soberheid en verdraagzaamheid.

De plechtige uitvaartliturgie vindt plaats in alle eenvoud op vrijdag 14 december 2007 om 10 uur in de "Venerabele Kapel" van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Handschoenmarkt te Antwerpen, aan de Schelde. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kathedraal om 9.40 uur. We leggen haar te rusten op de stedelijke begraafplaats Schoonselhof van Antwerpen, niet ver van haar beide ouders die begraven zijn op het Ereperk voor Kunstenaars.

De Stichting Yoors - Yoors Foundation en de familie Yoors - Peeters

Rouwadres: Stichting Yoors - Yoors Foundation - Fondation Yoors c/o. Postbus 97 te BE-2600 Antwerpen-Berchem 1 e-mail: yoorsFoundation@skynet.be www.yoorsweb.net of www.yoors.be

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Beatrix Yoors

Begrafenisondernemer:Van Bogaert
Statiestraat 15
2070 ZWIJNDRECHT

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane