Albert Jadoul
 

Albert Jadoul

Woonplaats: Tongeren
ºGeboren: (Rukkelingen-Loon)
Overleden: 07/12/2007 (Tongeren)

Plaats een bloem
140438

Is van ons rustig en in vrede met zichzelf weggegaan

DE HEER

Albert JADOUL

WEDUWNAAR VAN MEVROUW

Eugénie BOUILLE

ERE-NOTARIS Gewezen Voorzitter der PVV Associatie Tongeren Gewezen Gemeenteraadslid Tongeren Gewezen Provincieraadslid Limburg Gewezen Voorzitter OCMW Tongeren Gewezen Voorzitter van de Kamer der Notarissen van het Arrondissement Tongeren-Maaseik Gewezen lid van de Beheerraad van de Gezinsvergoedingskas van het Notariaat Gewezen Voorzitter van de Avondschool van het Koninklijk Atheneum Tongeren Lid van de vzw Koninklijke Muziekmaatschappij Casino Tongeren Stichtend Voorzitter Lions Club Tongeren Ridder in de Kroonorde Ridder in de Leopoldsorde Medaille van de Weerstand

Geboren te Rukkelingen-Loon op 1 september 1911 en te Tongeren in «zijn Hospitaal» overleden op 7 december 2007.

Zij bevelen zijn ziel in Uw gebeden aan. De plechtige uitvaartdienst, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder, zal plaatsvinden in de O.-L.-V. Basiliek te Tongeren op zaterdag 15 december 2007 om 10.30 uur. Begroeting : Funerarium J. Driesen, Vlasmarkt 7, Tongeren, heden donderdag en vrijdag van 16 tot 20 uur. Samenkomst : Funerarium J. Driesen, zaterdag 15 december aanstaande tussen 9.30 en 10.15 uur.

Dit melden u : Jean-Louis JADOUL en vriendin Terry zijn zoon Julie JADOUL en vriend Jeroen zijn kleindochter De kinderen van wijlen Charles JADOUL-VANHAEREN Mevrouw Pierre JADOUL-VANDERVELPEN en kinderen Mevrouw Mariette SIMON-JADOUL en kinderen De Heer Yvan GILISSEN-JADOUL en kinderen Wijlen de Heer en Mevrouw Joseph NYSTEN-JADOUL zijn broers, zusters en hun kinderen en kleinkinderen Mevrouw Paulette THIJS-BOUILLE en kinderen zijn schoonzuster De families JADOUL en DEWALLEF.

Rouwadres : Maastrichtersteenweg 159, 3700 Tongeren.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Albert Jadoul

Begrafenisondernemer:Driesen
Rutterweg 12
3700 TONGEREN

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane