Lucienne Courtois
 

Lucienne Courtois

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Hasselt)
Overleden: 05/12/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
140339

melden u met droefheid het overlijden van

Mevrouw

Lucienne COURTOIS

echtgenote van wijlen

de heer Paul DIRIX

Geboren te Hasselt op 9 februari 1914 en aldaar zacht van ons heengegaan in het Rusthuis Katarinadal op 5 december 2007, voorzien van het sacrament van de zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de Virga Jessebasiliek (Kapelstraat) te Hasselt op maandag 10 december 2007 om 10.30 uur. De crematie gevolgd door de bijzetting in het columbarium op de stedelijke begraafplaats Kruisveld (ingang 3) te Hasselt, zal in besloten familiekring plaatsvinden. Bijeenkomst en mogelijkheid tot groeten in de basiliek vanaf 10 uur. Gebedswake in de kapel van het Rusthuis Katarinadal, Martelarenlaan te Hasselt, op zaterdag 8 december om 17 uur. Begroeting: Rouwcentrum Jacques, Sint-Truidersteenweg 140 te Hasselt, zondag 9 december van 18 tot 19 uur. Met dank aan de huisarts Dr. Carlier, het verplegend en verzorgend personeel van het Rusthuis Katarinadal.

Raoul en Nora DIRIX-MOLDERS († Lydie FRENAY), Eddy en Viviane MULKENS-DIRIX, haar kinderen, Luc en Ingrid DIRIX-VANDENBERK, Marc en Johanna DIRIX-DE BRUYNE, Eva, Fien en Janne, Erik en Ann HAGREIS-MULKENS, Jasper en Lore, Jo en Muriel MULKENS-CRESENS, Auke en Bavo, haar klein- en achterkleinkinderen. De families COURTOIS-PUTZEYS en DIRIX-LEMMENS.

Rouwadres: Korte Breestraat 146, 3500 Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Lucienne Courtois

Begrafenisondernemer:Jacques Smeets Rouwcentrum
Sint Truidersteenweg 140
3500 Hasselt

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane