Kristianne VANHEES
 

Kristianne VANHEES

Woonplaats: Nieuwerkerken (Limb.)
ºGeboren: (Geetbets)
Overleden: 04/12/2007 (Wijer)

Plaats een bloem
140320

Een uniek mens is heengegaan. Nu zijn we verbijsterd en bedroefd, maar zij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die zij achterlaat.

Mevrouw

Kristianne VANHEES

echtgenote van de heer

Georges ALEN

Zij werd geboren te Geetbets op 25 oktober 1949 en is thuis liefdevol omringd door haar gezin zachtjes van ons heengegaan op 4 december 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Kristianne tijdens de plechtige eucharistieviering die zal opgedragen worden in de parochiekerk van Sint-Amor te Kortenaken, op zaterdag 8 december 2007 om 11.30 uur. Nadien begeleiden we haar naar haar laatste rustplaats op de begraafplaats van Kortenaken. Samenkomst met gelegenheid tot groeten in de kerk vanaf 11 uur. Gebedswake in voornoemde parochiekerk op vrijdag 7 december 2007 om 19 uur. Begroeting: funerarium Hansen, Dorpsstraat 76-78, te Geetbets, vrijdag na de gebedswake in aanwezigheid van de familie.

Dit melden u met diepe droefheid: Georges Alen, haar echtgenoot, Marc † ALEN, Ilse ALEN en Steven OLYNYK, haar kinderen, Brenda DERWAEL, Dimitri DERWAEL, haar kleinkinderen. Delen verder in dit verdriet: haar moeder, broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten. De families VANHEES-STROUVEN en ALEN-LAMBRECHTS.

Rouwadressen: Opperstraat 24 - 3850 Nieuwerkerken, Kloosterstraat 24 - 3850 Nieuwerkerken.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Kristianne VANHEES
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane