Eugène Vanvinckenroye
De heer

Eugène Vanvinckenroye

Woonplaats: Tinlot
ºGeboren: (Grote-Spouwen)
Overleden: 04/12/2007 (Tongeren)

Plaats een bloem
140308

Met droefheid melden wij u het heengaan van

DE HEER

Eugène VANVINCKENROYE

geboren te Grote-Spouwen op 20 augustus 1910 en in de Heer ontslapen in het A.Z. Vesalius te Tongeren op 4 december 2007, gesterkt door het Sacrament van de zieken.

Wij nodigen u uit, samen met ons, hem te gedenken tijdens de plechtige Eucharistieviering in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, Grote Markt te Tongeren, op zaterdag 8 december 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Ramelot, in intieme familiekring. Samenkomst en rouwbeklag: Funerarium Debay, de Schiervelstraat 29 te Tongeren, vanaf 9.45 uur. Begroeting in het funerarium Debay, de Schiervelstraat 29 te Tongeren, donderdag en vrijdag van 17.00 uur tot 19.30 uur, in aanwezigheid van de familie.

Dit melden u: Mevrouw Eugène VANVINCKENROYE - MARTIN, zijn echtgenote; De Heer en Mevrouw Joseph VANVINCKENROYE - MISSOTTEN, zijn kinderen; De Heer en Mevrouw Eugène VANVINCKENROYE - LAMBRECHTS en Louis, zijn kleinkinderen en achterkleinkind; Eerwaarde Heer Joseph VANVINCKENROYE, zijn broer; Zijn neven, nichten en hun kinderen en kleinkinderen; De families VANVINCKENROYE, MARTIN en aanverwanten. Met dank aan zijn goede buren, vrienden, het verplegend personeel van het Wit-Gele Kruis en aan allen die hem in zorg en aandacht nabij waren.

Rouwadres : Rue du Village 35, 4557 Ramelot

DIT BERICHT GELDT ALS ENIGE KENNISGEVING.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Eugène Vanvinckenroye

Begrafenisondernemer:Debay Begrafenissen
De Schiervelstraat 29
3700 Tongeren

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane