Fernand Peters
 

Fernand Peters

Woonplaats: Hasselt
ºGeboren: (Meeswijk)
Overleden: 01/01/2007 (Hasselt)

Plaats een bloem
133535

Tevreden zijn dat is een gunst tevreden schijnen is een kunst tevreden leven is 't geluk tevreden sterven 't meesterstuk. G. Gezelle

de heer

Fernand PETERS

echtgenoot van wijlen mevrouw

Simone DIRIX († 1995)

Journalist Ridder in de Kroonorde Ridder Orde Leopold II Commandeur Saneti Silvestri Papae Ereteken van de Arbeid Eerste Klasse Herinneringsmedaille 1940-1945 Persprijs 1964 Medeoprichter Katholieke Filmliga - 52 jaar secretaris Ere-Voorzitter Bond van de Katholieke Journalisten van België

Geboren in Meeswijk op 30 september 1921 en in familiekring godvruchtig overleden in Villa Temporis in Hasselt op Nieuwjaarsdag 1 januari 2007, gesterkt door het sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de Virga-Jessebasiliek in Hasselt Centrum (Kapelstraat) op vrijdag 5 januari 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de stedelijke begraafplaats (ingang 1, Sint-Truidersteenweg). Samenkomst en laatste groet in de kerk vanaf 10 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Sint-Hubertusplein 5 in Hasselt, dagelijks van 15 tot 19 uur en donderdag van 19 tot 20 uur samen met de familie.

Dit melden u met diepe droefheid: René en Monique VANLEEUW-PETERS, Jean-Pierre en Daniëlle PETERS-REYNDERS, zijn kinderen, (†) Inge GOVAERTS, Veronique PETERS, Yannick PETERS, (†) Pascal PETERS, zijn kleinkinderen. De families PETERS-SANTERMANS en DIRIX-QUINTENS. Met dank aan directie, verpleegkundigen en bewoners van Villa Temporis.

Rouwadressen: Viaductstraat 25, 3800 Sint-Truiden Kiezelstraat 144, 3500 Hasselt

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Fernand Peters
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane