Jeannette MARTENS
 

Jeannette MARTENS

Woonplaats: Bilzen
ºGeboren: (Bilzen)
Overleden: 19/03/2005 (Tongeren)

Plaats een bloem
119883

melden u met droefheid het overlijden van

Mevrouw

Jeannette MARTENS

echtgenote van wijlen

de heer Emiel MEYERS

Zij werd geboren te Bilzen op 5 maart 1932 en is overleden in het A.Z. Vesalius te Tongeren op 19 maart 2005, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de decanale kerk Sint-Mauritius te BILZEN op DINSDAG 22 MAART 2005 om 13 uur, gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de stedelijke begraafplaats te Bilzen. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren: Uitvaartcentrum Lathouwers & Matheï, Kloosterstraat 46, 3740 Bilzen vanaf 12.15 uur. Gebed voor de overledene: maandag om 19 uur in de genoemde kerk. Gelegenheid tot afscheid nemen in aanwezigheid van de familie in het uitvaartcentrum maandag na de gebedswake.

Rino MEYERS en Michele RAZANAMPARANY, Fulvio (†) en Myriam VAIANA-MEYERS, haar kinderen; Mario SIMONS, moeder van Gina en Elke MEYERS, Sikuni MEYERS, Peter en Anthony VAIANA, haar kleinkinderen; Haar zus, broer, schoonzussen, schoonbroers, nichten en neven; De families MARTENS-SCHRAETS en MEYERS-APPERMONT

Rouwadres: Av. W. Grisard 45, 4050 Chaudfontaine.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jeannette MARTENS

Begrafenisondernemer:Matheï Uitvaartcentrum
Kloosterstraat 46-48
3740 BILZEN

Logo Matheï Uitvaartcentrum
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane