Jef Ramaekers
De Heer

Jef Ramaekers

Woonplaats: Mechelen
ºGeboren: ?
Overleden: 14/11/2004 (Onbekend)

Plaats een bloem
116963

"Fier zijn we, Fier op je vechterstalent, Fier op wie en wat je was, Altijd een heldere en scherpe geest, Strijdend tot het laatst, Eigen aan je karakter." Op zondag 14 november 2004 overleed

Jef RAMAEKERS

Gewezen Minister, Staatssecretaris, Burgemeester en Schepen van de stad Mechelen, Ere-volksvertegenwoordiger, Senator, Europarlementslid, Provincieraadslid, Lid nationaal BSP en SP bureau, Arrondissementeel voorzitter van BSP en SP arrondissement Mechelen, Medestichter en voorzitter van de Stichting Antoon Spinoy.

Hij was 81 jaar.

Gelegenheid tot groeten van de asurn wodt U geboden in de inkomhal van het Stadhuis te Mechelen, Grote Markt, op zaterdag 20 november 2004 tussen 10 en 11 uur. De burgerlijke uitvaartplechtigheid heeft plaats in de rouwkamer van de Stedelijke begraafplaats te Mechelen om 12 uur, aansluitend gevolgd door de asverstrooiing op de verspreidingsweide van de begraafplaats aldaar. Vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen rouwbericht ontvingen, gelieve deze aankondiging als dusdanig te willen aanvaarden.

Dit melden U: Els DEJONCKHEERE, zijn echtgenote; Gerda en Jan HAAN-RAMAEKERS, Carla en Mon JANSSENS-RAMAEKERS, zijn kinderen; Sven DE CLERCK, Ief JANSSENS, Els JASSENS en Seppe, zijn kleinkinderen en achterkleinzoon; Marjolien, Brechtje en Sander HAAN, De families RAMAEKERS en DEJONCKHEERE.

Rouwadressen: Karmelietenstraat 22/006 - 2800 Mechelen. Klein-Begijnhofbogaard 13 - 2800 Mechelen. M. Gandhistraat 42 - 2800 Mechelen

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Jef Ramaekers

Begrafenisondernemer:De Meerleire Uitvaartzorg
Befferstraat 19
2800 MECHELEN

Logo De Meerleire Uitvaartzorg
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane