Judocus HEYLEN
De Heer

Judocus HEYLEN

Woonplaats: Morkhoven
ºGeboren: (Morkhoven)
Overleden: 18/05/2004

Plaats een bloem
113187

De familie meldt u het overlijden van

De Heer

Judocus Heylen

echtgenoot van mevrouw

Yvonne Vanuyten

Gewezen schepen en burgemeester van de vroegere gemeente Morkhoven raadslid en gewezen schepen van de stad Herentals Lid van het directiecomité van de Geelse Bouwmaatschappij Lid van de algemene vergadering van de Gewestelijke Maatschappij voor de Kleine Landeigendom "De Zuiderkempen" Ridder in de Orde Leopold II Gouden Palmen der Kroonorde Lid van verschillende verenigingen.

Geboren te Morkhoven op 17 april 1936 en overleden in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden op 18 mei 2004, gesterkt door de gebeden van de H. Kerk.

De uitvaartliturgie, waartoe wij U vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Niklaas te Morkhoven op woensdag 26 mei 2004 om 10.00 uur, waarna de begrafenis aldaar. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk, woensdag vanaf 9.30 uur. Gebedswake in voornoemde kerk, dinsdag om 19 uur, waarna er gelegenheid is tot groeten in het funerarium Van Hove, Grote Markt 42 te Westerlo.

Rouwadres: Streepstraat 12, 2200 Morkhoven

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht zouden ontvangen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor Judocus HEYLEN

Begrafenisondernemer:Van Hove Begrafenissen- Funerarium
Grote Markt 41A
2260 WESTERLO

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane