Willy Parren
de heer

Willy Parren

Woonplaats: Diepenbeek
ºGeboren: (Peer)
Overleden: 07/03/2004

Plaats een bloem
111626

De doden slapen niet, het is maar schijn, een ziel kan met de ogen dicht, klaarwakker zijn. Toon Hermans. Wij nemen afscheid van

de heer

Willy PARREN

Echtgenoot van mevrouw

Jenny VANDEPUT

Voorzitter K.V.G. Diepenbeek. Regioverantwoordelijke K.V.G. Limburg. Lid van de Raad van Bestuur K.V.G. Vorming v.z.w. Lid Participatieraad Provinciale School Diepenbeek.

Geboren te Peer op 12 maart 1947 en godvruchtig naar de Heer gegaan in het Virga Jesseziekenhuis in Hasselt op zondag 7 maart op 2004, gesterkt door de Ziekenzalving.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk van O.L.Vrouw van de Vrede te Lutselus-Diepenbeek op ZATERDAG 13 MAART 2004 om 10.30 u. De crematie en de bijzetting in het columbarium van het gemeentelijk kerkhof van Diepenbeek zal plaats hebben in intieme familiekring. Samenkomst : Funerarium Lambrechts, Wijkstraat 20, 3590 Diepenbeek, vanaf 9.45 uur. Begroeting : Funerarium Lambrechts, vrijdag na de gebedswake. Samenkomst : Funerarium Lambrechts, Wijkstraat 20, 3590 Diepenbeek, vanaf 9.45 uur. Gebedswake : vrijdag om 19 uur in voornoemde kerk. Naar zijn wens geen bloemen, geen kransen. Samen met Willy kan u meewerken aan : v.z.w. Tandem, rekeningnummer K.B.C. 745-1066111-53.

Dit melden u bedroefd, maar dankbaar Jenny PARREN - VANDEPUT, zijn echtgenote Koen en Annick PARREN - SMOLDERS, Anneleen, Laurens, zijn oogappels Edwin en Karolien ACKERMANS - PARREN, Kristof PARREN en Katrien, zijn kinderen en kleinkinderen Zijn broer, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven, nichten en verwanten Zijn ooms en tantes en hun families. De families PARREN, VANDEPUT, DAENEN en POELMANS; Met dank aan zijn huisarts dr. Fabry, Brigitte en Carine van het Wit-Gele Kruis, de dokters en verpleegkundigen van het Virga Jesseziekenhuis, dienst C 1 en dokter Desmet.

Rouwbeklag : Onderwijslaan 150, 3590 Diepenbeek.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Willy Parren

Rouwregister

We vergeten je nooit (28/10/2011 - 22:23:21)

Heeft een bloemetje geplaatst

Bekijk het volledige rouwregister

Begrafenisondernemer:Lambrechts Begrafenissen.
Wijkstraat 20
3590 Diepenbeek

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane