Marcel SCHRIJVERS
 

Marcel SCHRIJVERS

Woonplaats: G
ºGeboren: (Hasselt)
Overleden: 29/02/2004

Plaats een bloem
111507

melden u met droefheid het overlijden van

De heer

Marcel SCHRIJVERS

echtgenoot van mevrouw

Gerarda THEUNIS

Gepensioneerd leraar Lichamelijke Opvoeding Gepensioneerd bediende - K.S. Waterschei

Geboren te Hasselt op 13 maart 1924 en godvruchtig overleden te Genk, in het Z.O.L., campus St.-Jan, op zondag 29 februari 2004, gesterkt door het H. Sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering zal plaatshebben in de dekenale kerk St.-Martinus te Genk-Centrum, op vrijdag 5 maart 2004 om 10.30 uur. Aansluitend de crematie te Hasselt en de bijzetting in het urnenveld in naaste familiekring op de begraafplaats te Genk-Centrum. Samenkomst en gelegenheid tot begroeting in de kerk vanaf 9.45 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op donderdag 4 maart om 18.30 uur. Gelegenheid tot begroeting in het funerarium J. Rerren, Dijkstraat 14 a, 3600 Genk-Waterschei, heden woensdag van 18 tot 19 uur en donderdag na de gebedswake samen met de familie.

Gerarda THEUNIS zijn echtgenote Gerard en Theresa SCHRIJVERS - HYLINSKA Ronny Dirk Ludo en Nadine SCHRIJVERS - DEMARET Tom en Hanne Bram en Evy Guido en Ria SCHOUTERDEN - SCHRIJVERS Ester en Fabio Annemie en Jurgen Karoline en Tom Willy en Mieke SCHRIJVERS - GOVAERS Rik en Marie-Louise SCHRIJVERS - WERKX Koen en Hanne Hildeke † Wim en Nele Peter en Vera OLAERTS - SCHRIJVERS Inge Maarten Frédéric en Karin GHAYE - SCHRIJVERS Charlotte Yarne zijn kinderen en kleinkinderen De families SCHRIJVERS - POELMANS en THEUNIS - PEUSTJENS.

Rouwadres : Reinpadstraat 3 bus 9, 3600 Genk.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Marcel SCHRIJVERS

Begrafenisondernemer:Rerren Begrafenissen
Dijkstraat 14A
3600 GENK

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane