Jos Conings
 

Jos Conings

Woonplaats: Lummen
ºGeboren: (Vucht)
Overleden: 06/12/2003

Plaats een bloem
109333

Herinner mij in de stralende zon, hoe ik was toen ik nog kon... Om voor eeuwig in Gods Liefde te verblijven ging van ons heen

De Heer

Jos CONINGS

echtgenoot van Mevrouw Nelly BECKERS

Onderwijzer op rust Ere-voorzitter Schaakliga Limburg

Geboren te Vucht op 1 september 1927 en godvruchtig in de Heer overleden te Ziekeren (St.Truiden) op 6 december 2003, voorzien van de laatste H.Sacramenten.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd zal plaatshebben in de parochiekerk van O.L.Vrouw ten Hemelopneming te Lummen op zaterdag 13 december 2003 om 10.30 uur. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in het Funerarium Steegmans, Huzarenstraat 7A te Lummen vanaf 9.30 uur. Gebedswake in de parochiekerk van Lummen op vrijdag 12 december 2003 om 19 uur, waarna gelegenheid tot groeten, in aanwezigheid van de familie, in voornoemd funerarium. De crematie, gevolgd door de bijzetting van de urne in het Columbarium op het kerkhof van Lummen, zal plaatsvinden in familiekring.

Dit melden u : Nelly Beckers zijn echtgenote (+)René en Martha Beckers-Pollet zijn schoonmoeder Zijn broers, zusters, schoonbroers, schoonzusters, neven en nichten. De families Conings, Beckers, Paulissen en Pollet. Met dank aan : Dokters en verplegend personeel Psychiatrisch Centrum Ziekeren afdeling St.Joris A. Dokter De Klippel van het Virga-Jesse Ziekenhuis te Hasselt. Zijn huisartsen en het verplegend personeel van het Wit-Gele Kruis.

Rouwadres : Ringlaan 32A, 3560 Lummen

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Jos Conings
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane