LIA TIMMERMANS
MEVROUW

LIA TIMMERMANS

Woonplaats: OOSTENDE
ºGeboren: (LIER)
Overleden: 15/06/2002

Plaats een bloem
95395

Met spijt in het hart melden wij aan alle vrienden en bekenden het overlijden van

Mevrouw

Lia TIMMERMANS

Echtgenote van de heer Lou ASPESLAGH.

Letterkundige Licentiate in de Kunstgeschiedenis K.U.L. Licentiate in de Oudheidkunde K.U.L. Ridder in de Leopoldsorde Lid Scriptoris Catholici Werkend lid S.A.B.A.M. Ereburgeres Stad Oostende

Geboren te Lier op 9 augustus 1920 en onverwacht thuis overleden te Oostende op 15 juni 2002. Gesterkt in haar geloof door de Laatste Sacramenten.

Gelegenheid wordt u geboden een laatste groet te brengen aan Lia in het funerarium Nuytten, Prinses Clementinaplein 14 te Oostende, elke dag tussen 14.30 en 17.30 uur. U wordt vriendelijk uitgenodigd de plechtige uitvaartliturgie bij te wonen op zaterdag 22 juni 2002 om 11 uur in de decanale kerk van HH. Petrus en Paulus te Oostende. Lia zal rusten in de familievergunning op de begraafplaats Stuiverstraat te Oostende Vrienden en kennissen die geen rouwbericht ontvangen hebben, vragen wij dit bericht als uitnodiging te aanvaarden. Gelegenheid tot condoleren na de dienst.

Dit melden u: De heer Lou ASPESLAGH haar echtgenoot De heer en mevrouw Maurice (†) en Clara WAGNER - TIMMERMANS, kinderen en kleinkinderen Dokter en mevrouw Bert (†) en Tonet MEYER - TIMMERMANS, kinderen en kleinkinderen De heer en mevrouw Gommaar en Mariëtte TIMMERMANS - BRYS, De heer en Mevrouw Willy en Milou VERDONCK - MALDEGHEM, kinderen en kleinkinderen haar zussen en broer, schoonzus en schoonbroers, haar neven en nichten De families TIMMERMANS - ASPESLAGH - JANSSENS en BLONDÉ.

Jozef II-straat 25 - 8400 Oostende

Uitvaartverzorging Jan Nuytten - Oostende Centrum - tel.059 80 15 53

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor LIA TIMMERMANS
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane