rosa van daele
 

rosa van daele

Woonplaats: mortsel
ºGeboren: (antwerpen)
Overleden: 20/03/2002

Plaats een bloem
93125

Met diepe droefheid om haar heengaan, maar dankbaar voor haar leven onder ons, hebben wij afscheid genomen van

Mejuffrouw

Rosa Van Daele

Zij werd geboren te Antwerpen op 21 februari 1909 en overleed thuis te Mortsel op 20 maart 2002, gesterkt door de Ziekenzalving.

De plechtige uitvaartliturgie, waarop u vriendelijk wordt uitgenodigd, heeft plaats op dinsdag 26 maart 2002, om 11 uur, in de parochiekerk van St.-Lodewijk te Mortsel, Osylei. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kapel van het Kasteel Cantecroy, Cantecroylaan 30 te Mortsel van 10.15 uur tot 10.45 uur. Na de plechtigheid volgt de bijzetting in de familiekelder op de begraafplaats van Mortsel-Cantincrode.` Gelegenheid tot het brengen van een laatste groet in de Kapel van Kasteel Cantecroy te Mortsel op zaterdag 23 maart 2002 en maandag 25 maart 2002 telkens van 14 uur tot 16 uur. Vrienden en kennissen die geen rouwbericht ontvingen worden hiermede beleefd uitgenodigd.

Dit melden u : De Heer Theodoor Van Daele en Mevrouw Erna De Parade, (Mevr. Maria Vercammen †), haar broer en schoonzus, De Heer en Mevrouw Adolf en Lissette (†) Kempenaers - Van Eyken, kinderen en kleinkinderen, De Heer en Mevrouw Guido en Rosa De Preter - Kempenaers, kinderen en kleinkinderen, De Heer en Mevrouw Heinz en Chris Waldukat - Van Daele, kinderen en kleinkind, De Heer en Mevrouw Charles en Magda (†) Van Daele - Verhezen, kinderen en kleinkind, Mejuffrouw Conny Van Daele, De Heer en Mevrouw Pierre en Alice Van Daele - Van Heurck en kinderen, De Heer en Mevrouw Dirk en Nelly Vangramberen - Van Daele en kinderen, haar neven en nichten, Speciale dank aan al diegenen die haar bijstonden.

Rouwadres : 2640 Mortsel, “Kasteel Cantecroy”, Cantecroylaan 30.

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor rosa van daele

Begrafenisondernemer:Goossens & Celis Begrafenisonderneming
Liersesteenweg 120
2640 MORTSEL

Logo Goossens & Celis Begrafenisonderneming
©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane