CONSTANT F. AMSSOMS
ERE-BURGEMEESTER

CONSTANT F. AMSSOMS

Woonplaats: MORTSEL
ºGeboren: (ANTWERPEN)
Overleden: 06/03/2002

Plaats een bloem
92761

Dankbaar om wat hij voor ons mocht zijn, melden wij U met droefheid het heengaan uit ons midden van

DE HEER

Ere-Burgemeester Constant F. AMSSOMS

Weduwnaar van Mevrouw Yvonne HENDRICKX

Ere-Burgemeester en ereburger van de stad Mortsel Gepensioneerd Public Relations Officer bij Agfa-Gevaert Vennoot van de Europese Beweging voor de Verenigde Staten van Europa Gewezen Voorzitter van de Kerkfabriek H. Kruis te Mortsel Erevoorzitter van Koninklijke Oude God Sport Drager van verschillende eretekens

Geboren te Antwerpen op 10 mei 1913 en zacht van ons heengegaan in Residentie Mayerhof te Mortsel op 6 maart 2002, voorzien van de Sacramenten van de Heilige Kerk.

Een groet kan gebracht worden op het stadhuis te Mortsel, Liersesteenweg 1, op donderdag 14 maart 2002 van 9 uur tot 10.15 uur. Wij nodigen u uit om samen met ons hem uitgeleide te doen tijdens de plechtige Eucharistieviering op donderdag 14 maart 2002 om 11 uur in de Heilig Kruiskerk, Heilig Kruisstraat te Mortsel, Oude-God, gevolgd door de crematie in het Intercommunaal Crematorium van Antwerpen. Samenkomst in de kerk met gelegenheid tot groeten en condoleren van de familie vanaf 10.30 uur. De asurne zal in alle intimiteit bijgezet worden in het columbarium op de begraafplaats Mortsel-Dorp. Vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen rouwbrief mochten ontvangen worden hiermede beleefd uitgenodigd.

Dit melden U: Lieve AMSSOMS en Leo RAEYMAEKERS Magda AMSSOMS Chris AMSSOMS en Christine HUYBRECHTS zijn kinderen Conny DE ROY zijn levensgezellin Anneleen GILLE en Raf VERMEIRE Carolien, Tom en Sofie Marianne AMSSOMS en Geert DE BECKER Eva en Tomas Katrien AMSSOMS Lies AMSSOMS en John MYKLEBUST Hanna zijn klein- en achterkleinkinderen Gerda COUMANS Louiza HENDRICKX, weduwe van Henri LAMBREGTS zijn schoondochter en schoonzuster De broer, schoonzuster, neven en nichten De families AMSSOMS, HENDRICKX en LAMBREGTS.

Fredericusstraat 89 - 2640 Mortsel

» Bron: Gazet van Antwerpen
Plaats een bloem voor CONSTANT F. AMSSOMS

Begrafenisondernemer:Sestig-Carvers Frans & De Meerleire Mathieu
Antwerpsestraat 136
2640 Mortsel

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane