André De Roeck

89 Ans

Date de naissance Antwerpen

Date de décès 14/12/2017 Hasselt

André De Roeck
Kermt

    Avis de décès

    (1)
    • André De Roeck

    Condoléances

    1. Erwin Boudin

      Als ex leerling van Terbiest , herinner ik Mr De Roeck als een gepassioneerd man, groot hart voor de natuur en zijn studenten, hoewel ik af en toe eens in aanvaring kwam,... toch wist hij de plooien glad te strijken !
      Rust zacht !
      Sterkte aan de familie

    2. René Creemers

      Beste familie

      Onlangs vernam ik het overlijden van André. Ik leerde André kennen tijdens mijn beginjaren als leraar op ‘Terbiest’. Onze klaslokalen lagen tegenover elkaar en tussen de lessen in sloegen wij altijd een babbeltje. Een gesprekje dat nooit verveelde en ook de leerlingen vonden in hem een boeiende verteller. André klaagde nooit maar gaf zijn mening, vaak niet zonder een kwinkslag. Ik moet nog vaak aan zijn stopwoord na een geanimeerd betoog denken (afgeloepen).
      André was een aangename loyale collega die tot aan zijn pensioen met veel energie en bezieldheid heeft lesgegeven. Vaak heb ik er aan gedacht om eens bij hem thuis langs te lopen maar ik had niet altijd de gelegenheid omdat ik vrijwel nooit in de buurt kwam. En die ene keer (al lang geleden) dat ik wilde binnenlopen was er niemand thuis.
      Mijn deelneming bij jullie groot verlies en zoals dat bij jullie het geval is, passeert André regelmatig in mijn gedachten.
      Vriendelijke groeten
      René Creemers

    3. steven Simons

      Van 1980 tot 1984 kende ik Meneer De Roeck als leraar Tuinbouwvakken op landgoed "Terbiest " in Sint-Truiden .Het was een aangename leraar die me veel heeft bijgebracht .Hij had ook een groot hart voor de natuur . Ik zal me hem altijd blijven herinneren omdat hij met veel passie kon vertellen . . .
      Veel sterkte aan de familie !



    4. Marcel MATHIJS

      Oprechte deelneming.

    5. Marcel MATHIJS

      Oprechte deelneming.