Gerdie DE BOECK

62 Ans

Date de naissance Reet

Date de décès 13/06/2017 Brugge

Gerdie DE BOECK
Knokke

    Avis de décès

    (1)
    • Gerdie DE BOECK
      Source
      • Het Nieuwsblad

    Condoléances

    1. christian audenaert

      Beste Octaaf ,
      Wat waren wij geschrokken toen wij in de krant lazen dat uw lieve Gerdie overleden is . Het heeft ons diep geraakt . Wij hebben enkele fijne momenten samen beleefd en zullen haar blijven herinneren als een een heel toffe en goedlachse dame . Wij delen uw verdriet en wensen u veel sterkte toe .U bent ook ten alle tijde vanharte welkom bij ons in Latem.
      Marie Rose en Christian Audenaert .

    2. Wij hielden veel van elkaar liefste Gerdie

      Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Gerdie. Zij was mn overbuurmeisje,mn beste jeugdvriendin,wij gingen samen naar school. Later woonden wij toevallig in het zelfde appartementsgebouw in Deurne. Nadien verloren wij beetje contact maar vonden elkaar reeds enkele jaren terug via fb en praatten geregeld via messenger. In januari vertelde ze mij van haar ziek zijn. Zij schreef me nog een prachtig bericht met mn verjaardag in april. Mijn oprechte deelneming aan gans de familie . Zij is voor altijd in mijn hart ! Marleen Van Broeck en familie.

    3. Etienne & Rita Cruypelinck-Huygen

      Etienne en ik wensen de familie onze innige deelneming te betuigen
      Gerdie was een toffe vriendin en klasgenote, spijtig dat we elkaar uit het oog zijn verloren, maar we hebben onze herinneringen waar we met plezier aan terug denken.