René Oste

86 Ans

Date de naissance Bazel

Date de décès 20/03/2016 Dendermonde

René Oste
Gijzegem

    Avis de décès

    (1)
    • René Oste
      Source
      • Het Nieuwsblad

    Condoléances

    1. Vanden Abeele Johan

      Ik wens onze deelneming in de rouw te betuigen bij het overlijden van mijn oud-leraar Zeer Eerwaarde Heer René OSTE die van 1956 tot 1967 les gaf op het Sint-Gregoriuscollege te Ledeberg/Gent. Wij zullen de beste herinneringen aan hem bewaren als een entoesiaste leraar en een overtuigd Christen mens.
      Deelneming ook aan de familie van Z.E.H. OSTE, niet alleen in mijn persoonlijke naam, maar ook in mijn hoedanigheid van ere-voorzitter van de Koninklijke Oudleerlingenbond van het Sint-Gregoriuscollege, Hundelgemsesteenweg 81 te 9050 GENT/ Ledeberg en van oud-KSA-gouwleider 1970-73.
      Hij ruste in vrede.

      Johan Vanden Abeele
      advocaat
      Brusselsesteenweg, 39
      9050 GENT /Ledeberg

    2. Dirk De Wilde

      Dag René, in Nieuwkerken-Waas was jij een enorme bezieler van de Schakel, de fondsenwerving voor alles wat met de parochie te maken had. Jij was de bezieler en harde werker van al onze bewegingen. Ik groet je en bedank je voor al die jaren. Moge euwige rust je deel zijn!
      Dank je!
      Dirk De Wilde

    3. Peirsman Erik

      Als oud-KSA-er was ik bij de eersten om René als "eerwaarde" te begroeten in onze bond "De Schelderidders" te Bazel-Kruibeke. Nadien als lid en leider Knapen-afdeling kon ik hem waarderen als bezieler en harde werker om onze activiteiten te ondersteunen.
      We betuigen hem nu de eer die hij verdiende geven hem een plaats in de voorhoede van onze
      bond.