Marcel Wagemans

86 Ans

Date de naissance Borgerhout

Date de décès 14/03/2016 Deurne

Marcel Wagemans
Borsbeek

    Avis de décès

    (1)
    • Marcel Wagemans
      Source
      • Gazet van Antwerpen

    Condoléances

    1. Johan Stouffs

      Beste familie en vrienden
      Te laattijdig ontving ik bericht dat Dhr. Marcel Wagemans overleden was.
      Hij was mijn praktijkleraar in het HRITO(N) van Deurne en dit in de schooljaren 1980 1981, 1981 1982, 1982 1983 (afstudeerjaar).
      Hij was niet alleen Leraar met hoofdletter L, die de kennis overbracht maar ook een pak wijsheid waar ik hem enorm dankbaar voor ben.
      Het was een pracht van een mens met vooral een praktische humane en vooral pragmatisch aanpak. Voor mij was en is hij nog steeds een rolmodel.
      Ik wens de familie en vrienden dan ook mijn diepste medeleven betuigen bij het overlijden van hun echtgenoot, (grootvader)-vader, vriend.
      Oprechte deelneming, Johan Stouffs, Tuinwijk nr 37, 8980 Zonnebeke (en in de tijd dat hij les gaf wonend Prins Karellaan 13 te 3090 Overijse)

    2. Luc Van Looveren

      Beste familie Wagemans,

      Graag wil ik langs deze weg U mijn oprechte deelneming betuigen en wens ik U heel veel sterkte toe bij het verwerken van zo'n groot verlies.

      Voor mij heeft "Meneer Wagemans", want zo zal ik hem altijd herinneren, heel veel betekend in mijn studententijd aan het HORITO te Deurne want ik heb het geluk gehad om hem 4 schooljaren als leerkracht en mentor te mogen kennen.De kracht en de bezieling die hij uitstraalde heeft voor velen enorm veel betekend.
      Hij was voor ons want zo mag ik het wel uitdrukken omdat mijn medestudenten van toen er net hetzelfde over zullen denken heel veel betekend zowel als mens alsook als "vakman".

      Met oprechte deelneming,

      Luc Van Looveren ( oud student A2 en normaalschool 1980-1984 )