Luc Hatse

62 Ans

Date de naissance Veurne

Date de décès 04/03/2016 De Pinte

Luc Hatse
  • Marc Vercruysse
  • Carl Desmedt

Avis de décès

(1)
  • Luc Hatse
    Source
    • De Standaard
    • Het Nieuwsblad

Condoléances

  1. Buyle Leliane a placé une fleur

    Een bloem voor een vriend van heel lang geleden

  2. Marc Vercruysse a allumé une bougie
  3. Carl Desmedt a allumé une bougie
  4. Chantal

    Och Luc, wat erg dit via deze weg te moeten vernemen.Lang geleden hebben we elkaar lief gehad, met veel ups en downs...niettegenstaande zijn we steeds in contact met elkaar gebleven, we hadden er een mooie vriendschap aan over gehouden. Voor goede raad kon ik steeds bij jou terecht...ik stelde me al geruime tijd de vraag waarom ik met jouw verjaardag vorig jaar, met kerst en Nieuw geen antwoord meer kreeg op mijn berichtjes. Ik wou niet aandringen uit respect voor jouw relatie met Ann, dat weet je...toen ik jou om medische advies een smsje stuurde vond ik het verdacht stil en dacht ik dat je een ander nummer had...toen ik dit via Isabelle vernam stond de wereld even stil, dat je ooit bij mij binnengekomen bent is één zaak,dat je jouw voetsporen achtergelaten hebt is zeker, in ons hart blijf je wonen Luc, het was n stukje als thuiskomen voor jou...Blijkbaar hebben we onze live babbel toch iets te lang uitgesteld...spijtig genoeg...Prachtdokter,uniek als vriend! Slaap zaxht "Garfield" xje Poekie ;)

  5. RACB arts

    Ik heb dr Hatse slechts 2x ontmoet voor een medische keuring voor mijn RACB licentie.
    Maar ondanks de geringe contacten heeft hij een diepe indruk op mij nagelaten.

    Hij sprak steeds over zijn passie voor auto's en vertelde talrijke anekdotes over motorsport en rally in belgie en daarbuiten.
    Een routine onderzoek nam daarom ook 1,5 tot 2 uur in beslag omdat we het goed met elkaar konden vinden.

    Tot mijn grote verbazing zag ik dat dr Hatse niet meer in de lijst was opgenomen van keuringsartsen dit jaar, dit toen ik mijn licentie wilde vernieuwen. Na even googelen vond ik deze pagina en wil daarom mijn oprechte deelneming betuigen.

    Hij vertelde mij altijd dat er op zijn grafsteen moest staan "ik heb geleefd" hopelijk is deze wens in vervulling gegaan.

    met respectvolle groeten,

  6. Roland Vandenbulcke

    Beste Mevrouw,
    Jaren geleden hebben wij elkaar eens vluchtig ontmoet in de villa, je zal mij wel niet meer herinneren maar ik heb nog afgelopen jaar een telefoon van Luc gehad.... slechts vandaag 03/okt heb ik per toeval via Facebook dit ontstellend nieuws vernomen. Luc was lang geleden een goede vriend, ik heb hem destijds verschillende avonden in de "wacht" gezelschap gehouden en was diep geschokt door dit nieuws.
    Aanvaard dan ook mijn medeleven in je verlies.
    Roland Vandenbulcke Kinesitherapeut

  7. patricia

    onze innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke tijden. Kende Dr. Hatse als wachtdokter in het burgerlijk ziekenhuis
    Patricia

  8. mireille

    onze deelneming bij het overlijden van Dr Hatse. Heb dit net gehoord o het werk..we kennen Luc van destijds in het burgerlijk ziekenhuis in Ronse. Sterkte aan Ann en de familie..

  9. Van Wiemeersch Tine

    Beste An en familie,
    Met ontstentenis verneem ik het overlijden van Luc, mijn herinneringen aan Luc dateren van de spoed in Palfijn toen hij daar wachten deed.

    Veel te vroeg is Luc moeten gaan, koester de mooie herinneringen en omring je met vrienden en familie zodat je op een dag dit zwaar verlies een plaatsje kan geven in je hart!

    Sterkte!

    Fam! De Meyer-Van Wiemeersch Tine

  10. Isaline De Coninck

    Mijn diepste en oprechte deelneming. Zopas het trieste nieuws vernomen.
    Luc was niet enkel 'dokter Luc' voor ons, letterlijk sinds mijn geboorte een vriend.
    Mijn grootouders, ouders, broers en ikzelf, en mijn kindjes - al 4 generaties vertrouwen en vriendschap. Hij zal enorm gemist worden en heeft, op meer dan alleen onze familie, een onuitwisbare indruk nagelaten.
    Veel sterkte.
    Isaline