Francis VAN REMOORTERE

67 Ans

Date de naissance Wilrijk

Date de décès 16/01/2016

Francis VAN REMOORTERE

    Avis de décès

    (1)
    • Francis VAN REMOORTERE
      Source
      • deceased.av

    Condoléances

    1. Thielemans Ronny

      , de plaatselijke bevolkingsaangroei weten uitbreiden met 5 Nederlandstaligen die Wallonië hadden vervoegd, Kerstsferen, worstenbrood en appelbollen – proberen in te voeren wegens onbestaand in ons ‘buitenland’ -, de bezoeken met etentjes in Brouwerij Het Anker Mechelen en de plaatselijke Saint-Hadelin aangelegenheden al dan niet met hotel in Celles, Jouw klassieke plaats telkens aan het hoofd van een tafel bij elke bijeenkomst, vermoedelijk als gevolg van een beroepsmatig Grymafer ‘secretaris’, al dan niet voorafgegaan door een Pastis met SPUITwater.
      Francis, doe hierboven de groeten aan onze Kristof (+2003) en aan Tinne (+2014) en wij zullen je steeds in blijde gedachten blijven herinneren en hopelijk tot weerziens . . .
      Ronny Thielemans.
      014/718802 - 0496/643655 thielemans.ronny@telenet.be

    2. Ronny Thielemans

      Lieve Francis,
      Door spijtige omstandigheden heb ik jouw heengaan pas te laat moeten vernemen.
      Jij was inderdaad van in den beginne de senior van ons diabeten klaverke-vier volkje.
      Van jouw hand was eveneens de oorkonde met bloedovergoten handtekeningen van de vier gesuikerde leden. Bezittingen welke in de duivenkevie per samenkomst van het ene gezin naar het andere verhuisde.
      Tevens hielpen we in Gendron, naast je tuin, ooit een luchtballon landen, verkleed driekoningen zingen, het kerstverhaal naspelen, van in Gent gezamenlijk verkregen rozen geplant, ons bij je open haard verwarmd, vele wandelingen in de meeste uithoeken van de bossen in Gendron gedaan, - weliswaar zonder jou, want de lichamelijke conditie bleef achterwege?-, plaatselijke loopwedstrijd aan de Kerk van enige hilariteit voorzien, een zelf georganiseerde voetbalwedstrijd hebben bekomen tussen Gendron en het Vlaamstalige achtervolk in die tijd, het weekend-huurhuis weten omvormen naar een volwaardige woonst, de plaatselijke bevolkingsaangroei

    3. Luc De Moor

      Francis, met jouw heengaan in de oneindige rust, sta ik stil bij de broosheid van ons bestaan. Ik draag je mee in mijn hart en in mijn verder leven. Bedankt voor alle boeiende jaren die we samen mochten doorbrengen.

    4. Lauwers Hofmans

      Innige Deelneming Van Paul en Jeannine Hofmans bij het overlijden van Francis.
      Eveneens ook van Roger Hofmans en Simonne
      Veel Sterkte toegewenst .

    5. Marc Van den Bosch

      In naam van Sepia alsook in persoonlijke naam, innige deelneming gewenst aan de familie. Wij hebben onze samenwerking met Francis steeds sterk geapprecieerd. Veel sterkte.

    6. Thielemans Evi

      Rust zacht, lieve Francis. Veel sterkte aan Lutgarde, Hans, Elke, Erik en familie. We zullen je missen.

    7. Alda Vanzeebroeck

      Zeer droevig nieuws om deze levensgenieter en grappenmaker zo jong al te moeten laten gaan.
      Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat hij de laatste jaren in pensioen voor 200 % heeft genoten van zijn familie en van zijn kleinkinderen waarop hij zo trots was.

    8. Alda Vanzeebroeck

      Zeer droevig nieuws om deze levensgenieter en grappenmaker zo jong al te moeten laten gaan.
      Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat hij de laatste jaren in pensioen voor 200 % heeft genoten van zijn familie en van zijn kleinkinderen waarop hij zo trots was.

    9. Lieve De Preter

      Vanuit ACV-CSC METEA willen wij onze deelnemeng betuigen bij het overlijden van Francis. We apprecieerden Francis heel erg in het sectoraal overleg. Vanwege Marc De Wilde, Walter Cnop, Ilse Jacquemyn en Lieve De Preter.

    10. Decrock Philippe

      Beste Francis, fijne charmante collega, rust in vrede.