Lieve Laga
 

Lieve Laga

Résidence:  
ºDate de naissance: (Roeselare)
Date de décès: 14/01/2016 (Antwerpen)

400598

De familie meldt u het overlijden van

Lieve Laga

oud-lerares aan het Sint-Ludgardisinstituut Antwerpen

geboren te Roeselare op 11 februari 1928

en overleden te Antwerpen op 14 januari 2016.

Volgens wens van de overledene heeft de crematie,gevolgd door de afscheidsplechtigheid en de asverstrooiing op de begraafplaats Schoonselhof,in intieme kring plaatsgehad.

Rouwadres: fam. Laga, p/a Antwerps Uitvaartcentrum,

Te Boelaarlei 100, 2140 Borgerhout

online condoleren kan via wwwuitvaartcentrumbe

» Source: De Standaard
Déposez une fleur pour Lieve Laga
Signez le carnet de condoléances de Lieve Laga

Carnet de condoléances

riet vanhaecke (27/02/2016 - 13:50:29)

Lieve, je was een ongelofelijk boeiende vrouw, een onvergetelijke lerares, die bij mij,als geen ander de liefde voor de poëzie kon stimuleren. Ik hing aan je lippen, toen je poëzie voorlas. En ik was vaak, als een echte tiener- met Sturm und Drang gevoelens- weg van de wereld ,na die heerlijke poëziemomenten. Betoverd door jou, deed ik mee aan een poëziewedstrijd en schreef ik een zgn gedicht over "vriendschap". Ik behaalde de eerste prijs met dit'liefdesgedicht' voor jou.Niemand wist het. Mijn medeleerlingen vertelden jou van de prijs en je las, nietsvermoedend , mijn gedicht voor in de klas.Ik heb het jou,veel later,allemaal verteld.Na een heel leven, heb ik,op latere leeftijd, enkele poëziebundels uitgegeven.Je was aanwezig op de eerste voorstelling.Ik was je zo dankbaar. Dankzij jou ben ik nog steeds bezig met "voorlezen en promoten van poëzie, in de stellige overtuiging dat,"schoonheid de wereld kan redden van de wanhoop".Dostojewski.Dankzij jou geef ik deze boodschap door:je hebt niet voor niets geleefd

Trees Pieters (27/01/2016 - 21:21:58)

Beste familie Laga,
Via deze weg wens ik u mijn deelneming over te maken.
Ik heb Zuster Hadewych goed gekend in Barnum, ze was bepalend in mijn leven dit kan ik zonder meer zeggen. Later heb ik contact verloren maar via jullie, de familie, nog vaak over haar gepraat. Ik kan niet nalaten stil te staan bij haar heengaan en haar eeuwige rust toewensen.
Trees Pieters

Carnet de condoléances

Pompes funèbresHeiremans H Bvba-Lamberechts Fr Bvba
Sint-Janstraat, 13
2140 Borgerhout

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane