Didier Marie Corneille Savoye

71 Ans

Date de naissance Antwerpen

Date de décès 19/12/2012 Antwerpen

Didier Marie Corneille Savoye
Antwerpen
  • Geert Vande Loo

Avis de décès

(2)
  • Didier Marie Corneille Savoye
    Source
    • Gazet van Antwerpen

Condoléances

  1. Geert Vande Loo a allumé une bougie
  2. Jan de Pauw

    Bij dokter Savoye ging het niet alleen over ziek zijn. Hij nam ook de tijd voor een praatje. Zo leerde hij zijn patiënten kennen en zij hem. Hij sprak graag over zijn weekendverblijf in de Ardennen. Zo had hij het met mij over het grote bed dat er eerst niet paste en over de steen in de koffer van zijn vorige auto om die stabieler te maken bij het rijden over de steile, besneeuwde Ardense wegen. Ook hoopte hij, na het herstel van een ziekte enkele jaren geleden, zijn kleinkinderen te kunnen zien opgroeien. Het is hem slechts ten dele gelukt. Ooit belde hij mij op om mij de titel van een boek te geven waarvan hij vond dat ik het moest lezen. De laatste keer was hij echter kribbig omdat de specalist die ik geraadpleegd had mij andere medicatie had voorgeschreven dan degene die ik van hem kreeg. Ik ben hem 30 jaar trouw gebleven hoewel ik al vele jaren in een ander stadsdeel woon en het voor mij lastig was om naar de linkeroever te komen. Een charmante, hoogbeschaafde man, nog een echte dokter in witte jas. Zijn heengaan heeft mij erg aangegrepen.

  3. Anita Eisaian a placé une fleur
  4. Micheline et Mamé

    Nous avons appris cette bien triste nouvelle. Nous étions ses patients depuis 38 ans et pourquoi? C'était un médecin de très grande valeur humaine, ce qui est excessivement rare de nos jours. Nous avions une totale confiance dans ses diagnostiques. Nous avons perdu un médecin et ami irremplaçable.
    Recevez Madame et la famille nos plus sincères condoléances.
    Nous ne l'oublierons jamais.

  5. Léon & Emma DEVAHIVE-BASTIN

    Nous venons d'apprendre le décès de votre époux et père. Recevez nos plus sincères condoléances, et puisse la paix revenir en vos coeurs. Bon courage à toute votre famille, pour ce départ. Léon & Emma DEVAHIVE-BASTIN (Erezée).

  6. fabrice

    Recevez nos sincères condoléances, nous sommes présents avec vous par la pensée en ce triste jour fabrice, cindy et alysson devahive

  7. Emiel Van Dam

    Als patient van de dokter gedurende meer dan 35 jaar,houd wens ik mijn medeleven te betuigen aan Mevrouw,zijn zoon en kleinkinderen.

    Emiel Van Dam