Carlo Maris

56 Ans

Date de naissance Herk-de-Stad

Date de décès 10/07/2009 Hasselt

Carlo Maris
Hasselt

    Avis de décès

    (1)
    • Carlo Maris
      Source
      • Het Belang van Limburg

    Condoléances

    1. Walter Geerts

      In '94 leerden we jou kennen in het ziekenhuis. Jij en ik, Walter Geerts, lagen een paar weken in Gasthuisberg te Leuven. Toen hebben wij, mijn vrouw Regine en ik, nen toffe gast leren kennen.Wij kregen kinderen en hielden kontakt. Jij en je mama Gaby kwamen op bezoek en wij kwamen jullie bezoeken. Het waren toffe momenten. Vorig jaar vernamen we dat je mama Gaby in een rusthuis is. Na mekaar een aantal jaren niet meer te hebben gezien, zijn we vorige vakantie bij jou in Tongeren op bezoek gekomen. We hebben gelachen, samen eten gemaakt en Tongeren bezocht. Het was een gezellige dag. We maakten afspraak dat jij nu ons gezin in Halle eens zou komen bezoeken. Maar het is niet meer gelukt. Een tijdje geleden zochten we contact, maar jouw gsm gaf geen aansluiting meer. Zodoende trokken we naar de Tongerse processie op 12 juli, en probeerden nogmaals jouw tehuis, echter zonder resultaat.
      Het ga je goed Carlo en bedankt voor alles.
      Graag een doodsbrief en prentje aub.
      Walter Geerts - L.A.Sluysstraat 13 -1500 Halle

    2. jacobs valere

      innige deelneming

    3. Marc Schotsmans

      Beste Familie en Vrienden,
      Ooit hadden Carlo en ik een gezamelijke droom. Samen wilden wij reclamebureau PROGRESS starten. Carlo het tekenwerk, ik de fotografie. Ik weet zeker het had iets groots en moois geworden. Samen geloofden wij er in, alleen...Carlo kreeg thuis niet de nodige steun om onze droom waar te maken. Het is met enorme verslagenheid en heel veel pijn in het hart dat ik hier verneem dat mijn oude vriend "Carlos" deze wereld heeft geruild voor 'iets' anders. Het ga je goed mijn vriend, ik weet zeker dat ze daar al de Mayfairs en Playboys hebben met de mooiste 'centrefolds' van alle voorbije en toekomstige jaargangen!
      Gaby en Eddy, veel sterkte gewenst...eerst Jef, nu Carlo. 't zijn zware beproevingen en weinig woorden kunnen hier troosten maar 't zijn de mooie herrinneringen aan onze dierbaren die bijdragen aan een kwaliteitsvol leven.
      Stuur je mij even een overlijdensbrief en een prentje?
      't Ga je goed allemaal!
      Marc Schotsmans
      Sint-Godfriedstraat 7
      3800 Sint-Truiden