François VANDEPOEL
 

François VANDEPOEL

Résidence: Halen
ºDate de naissance: (Loksbergen)
Date de décès: 19/06/2009 (Loksbergen)

Déposez une fleur
164064

Diep bedroefd nemen we afscheid van

Fran�ois VANDEPOEL

echtgenoot van

Eveline VANGILBERGEN

Hij werd geboren te Loksbergen op 26 februari 1928 en is thuis in familiekring overleden op 19 juni 2009 na een kortstondige maar zware ziekte.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Fran�ois tijdens de uitvaartliturgie die zal opgedragen worden in de parochiekerk van Sint-Andreas te Loksbergen, op donderdag 25 juni 2009 om 10.30 uur, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats van Velpen-Halen. Samenkomst met gelegenheid tot groeten in het rouwhuis, Loksbergenstraat 6, van 9.30 tot 10.15 uur. Gebedswake met eucharistieviering in voornoemde parochiekerk op woensdag 24 juni 2009 om 19 uur, waarna gelegenheid tot groeten in het funerarium Hansen, Dorpsstraat 76-78, 3450 Geetbets, in aanwezigheid van de familie.

Dit melden u met diepe droefheid: Eveline Vangilbergen, zijn echtgenote, Stani en Linda Severi-Vandepoel, (inspringen) Tim en Katrien, (inspringen) Hannes en Katrien, (inspringen) Katrijne en Ben, Johan en Gina Vandepoel-Verhaert, (inspringen) Marika, (inspringen) Maxime, Eric en Martine Wouters-Vandepoel, (inspringen) Karsten, (inspringen) Silke, (inspringen) Anse, zijn kinderen en kleinkinderen. De families Vandepoel, Vangilbergen, Debacle, Goossens.

Rouwadres: Loksbergenstraat 6 - 3545 Halen

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour François VANDEPOEL
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane