CORTHOUTS Pierre
De heer

CORTHOUTS Pierre

Résidence: Genk
ºDate de naissance: (Genk)
Date de décès: 07/01/2009 (Genk)

Déposez une fleur
150590

Een goed mens is heengegaan, omringd door geliefden

de heer

Pierre CORTHOUTS

echtgenoot van mevrouw

Fina WOLFS

Lid van de veteranen van Leopold III Medaille van Leopold III met twee gekruiste degens Eerste, tweede en derde palm van de veteranen van Leopold III Lid van OKRA Kolderbos-Langerlo Lid van het Broederschap van het Zalig Paterke van Hasselt.

Geboren te Genk op 4 december 1928 en zachtjes overleden op de Palliatieve eenheid van het Z.O.L. Campus André-Dumont te Genk-Waterschei, op 7 januari 2009, gesterkt door het H. Sacrament der zieken.

De families CORTHOUTS - HENDRIX en WOLFS - VANVELTHOVEN. Met dank aan zijn huisarts dr. P. Potargent, de verpleegkundigen van Mederi, dokters, verplegend en verzorgend personeel en vrijwilligers van de Palliatieve eenheid te Genk-Waterschei. De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk Maria Moeder van de Kerk ,Kastertstraat, te Genk-Kolderbos-Langerlo, op woensdag 14 januari 2009 om 10.30 uur, gevolgd door de plaatsing in het familiegraf op de begraafplaats te Genk-Centrum. Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 10.00 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op dinsdag 13 januari 2009 om 18.30 uur. Gelegenheid tot begroeting in het funerarium Lantmeeters-Geyskens, Rozenkranslaan 46, Genk, maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur en dinsdag na de gebedswake, samen met de familie.

Schriftelijk rouwadres :Lessenberg 4, 3600 Genk.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour CORTHOUTS Pierre

Pompes funèbresGeyskens Josee
Rozenkranslaan 46
3600 Genk

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane