Rik JEHOUL
De Heer

Rik JEHOUL

Résidence: Peer
ºDate de naissance: (Peer)
Date de décès: 30/05/2007 (Tongeren)

Déposez une fleur
136701

In liefde nemen wij afscheid van

De Heer

Rik JEHOUL

Echtgenoot van Mevrouw

Fina WINTERS

Gemeenteraadslid Peer Voorzitter Oudstrijdersbond afd. Grote-Brogel, Voorzitter Ontmoetingscentrum Brueghelheem, Bestuurslid Parochieraad, Gezinsbond, C.V. Kempisch Tehuis, Landelijke Gilde, Ere-lid van de Schutterij Sint-Sebastiaan en van de Fanfare Sint-Cecilia van Grote-Brogel, Mandataris van Inter Energa.

Hij werd geboren te Peer op 18 november 1935 en is overleden te Tongeren, in het A.Z. Vesalius, op 30 mei 2007, gesterkt door het Sacrament van de Zieken.

Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van hem in de plechtige Eucharistieviering die zal opgedragen worden in de dekenale kerk Sint-Trudo te Peer-centrum (wegens restauratiewerken parochiekerk Grote-Brogel) op dinsdag 5 juni 2007 om 10.30 uur en hem daarna te begeleiden naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats te Grote-Brogel. Samenkomst en mogelijkheid tot een laatste groet ten huize, Laarderweg 93 vanaf 9.30 uur. Er wordt voor hem gebeden tijdens de avondwake in genoemde kerk op maandag 4 juni om 19 uur. Pa is thuis opgebaard, u kan hem daar groeten, zaterdag en zondag van 15 tot 20 uur. Tevens maandag aansluitend na de avondwake.

Zijn echtgenote: Fina JEHOUL-WINTERS, Zijn kinderen en kleinkinderen: Johan en Gerty JEHOUL-CREEMERS, Anne, Alfons JEHOUL, Pieter, Hannelore, Marc en Lut JEHOUL-PALMANS, Maarten, Karolien, Luc en Chris JEHOUL-THIJS, Annelies, Steven, Jos en Linda PLESSERS-JEHOUL, Anouk, Max, Frank en Heidi JEHOUL-LEYSSEN, Lotte.

Rouwadres : Laarderweg 93, 3990 Grote-Brogel (Peer)

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit bericht als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Rik JEHOUL

Pompes funèbresJaeken Begrafenissen
Kerkstraat 3
3990 PEER

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane