Agnes Cleuren
Mevrouw

Agnes Cleuren

Résidence: Riemst
ºDate de naissance: (Vlijtingen)
Date de décès: 28/05/2007 (Zussen)

Déposez une fleur
136665

Verder van de wereld weg. Elke dag een beetje dichter naar de hemel toe elke dag een treetje. (Toon Hermans)

Mevrouw

Agnes Cleuren

weduwe van

De Heer Nicolas Loverix

Gewezen bestuurslid van de K.V.L.V. Lid van verschillende godvruchtige genootschappen

Geboren te Vlijtingen op 27 november 1915 en overleden op 28 mei 2007, thuis omringd door hen die haar lief waren, gesterkt door het Heilig Sacrament van de Zieken.

Dankbaar om dit rijkgevulde leven hebben wij gelovig afscheid genomen en nodigen wij u uit om samen de plechtige uitvaartdienst bij te wonen op zaterdag 2 juni 2007 om 13.00 uur in de parochiekerk Sint-Genoveva te Zussen, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op het kerkhof aldaar. Samenkomst aan huis en gelegenheid tot groeten: Reggerstraat 71 – Zussen vanaf 12.00 uur. Gebedsstonde in voornoemde kerk: vrijdag 1 juni 2007 om 19.00 uur. Gelegenheid tot groeten aan huis: donderdag 31 mei van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 1 juni na de gebedswake.

Dit melden u met diepe droefheid : Willy en Lili THEUNISSEN-LOVERIX, Tony en Hilda FRAIPONTS-LOVERIX, José en Marie-Jeanne JANS-LOVERIX, Willy en Gilberte GULIX-LOVERIX, haar kinderen, Werner en Inge THEUNISSEN-VANSPAUWEN, Jo en Sara, Kurt en Ilse THEUNISSEN-JANSSEN, Linne en Wout, Kenneth en Kathleen THEUNISSEN-DEGEEST en Astrid, Youri en Nathalie FRAIPONTS-BOURGUET, Nicolas, Thomas, Lucas en Léo, Maarten JANS en Sofie CLAES, Ruben JANS, Tom GULIX en Nele MEES, Tim GULIX en Nele VOETS, haar klein- en achterkleinkinderen, Lizake DAERDEN-DEVUE, haar lieve en trouwe vriendin, De families CLEUREN-STEEGEN en LOVERIX-LENAERTS

Rouwadres :Reggerstraat 71 – 3770 - Zussen

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Agnes Cleuren

Pompes funèbresTheunissen Begrafenissen
Misweg 32
3770 ZICHEN-Z.-BOLDER

Logo Theunissen Begrafenissen
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane