Martha LENAERTS
mevrouw

Martha LENAERTS

Résidence: Kortessem
ºDate de naissance: (Zonhoven)
Date de décès: 15/05/2007 (Kortessem)

Déposez une fleur
136429

Dankbaar om wat zij voor ons betekend heeft, bedroefd om haar heengaan, maar gesterkt door haar vrome levenswijze, melden wij u het overlijden van

mevrouw

Martha LENAERTS

echtgenote van wijlen de heer

Jozef VLIEGEN († 1968)

Lid van Ziekenzorg Lid van de broederschap van het H. Paterke in Hasselt Lid van Sint-Antonius

Geboren in Zonhoven op 12 januari 1914 en thuis in familiekring overleden in Wintershoven op 15 mei 2007, gesterkt door het sacrament der zieken.

De plechtige eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de parochiekerk van Sint-Pietersbanden in Wintershoven op zaterdag 19 mei 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in familiegrond op het kerkhof van Tongeren Centrum. Samenkomst in het rouwhuis, Brandstraat 110 in Wintershoven vanaf 9.45 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Tongersesteenweg 175 in Kortessem, heden woensdag van 19 tot 20 uur en vrijdag na de gebedswake, samen met de familie. Gebedswake in voornoemde kerk op vrijdag 18 mei 2007 om 19 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: Valère en Lisa BILLEN-VLIEGEN, Mario en Nadine BILLEN-BOES, Laurien en Rune, Frank en Marijke HETZHEIM-BILLEN, Rauke en Maud, Ronny en Manuela VAN MULKEN-BILLEN, Rik en Magd VLIEGEN-DRIES, Maarten en Amy VLIEGEN-KHWANPHEN, Pim, Sara VLIEGEN en Marco HANSSEN, René en Paulette VLIEGEN-MOMMEN, Wouter en Rina VLIEGEN-NULENS, Pieter-Jan en Senne, Stijn en Séverine VLIEGEN-SCHÄFER, Norah en Mats, Ludo en Mia VLIEGEN-GILISSEN, Roald en Cindy VLIEGEN-LIESENS, Britt, haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Gaby LENAERTS-GEVERS, haar schoonzus. De families LENAERTS-WOUTERS en VLIEGEN-SMEETS. Met dank aan haar huisarts J. Libotte, thuisverpleegsters Carine en Manuela en aan haar trouwe bezoekster Liske.

Rouwadressen: Brandstraat 110, 3722 Wintershoven Sabinuslaan 1, 3700 Tongeren Wirixstraat 27, 3700 Tongeren Sint-Kristoffelstraat 25, 3700 Tongeren

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Martha LENAERTS

Pompes funèbresJoalkoba
Wijkstraat 25
3590 DIEPENBEEK
http://www.reweghs.be/

Logo Joalkoba
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane