Henri Dubois
 

Henri Dubois

Résidence: Hasselt
ºDate de naissance: (Mielen-Boven-Aalst)
Date de décès: 10/03/2007 (Hasselt)

Déposez une fleur
135055

We zullen je missen elke dag in kleine eenvoudige dingen, maar in ons hart zul je met ons samenblijven.

De heer

Henri DUBOIS

echtgenoot van

mevrouw Maria SMISDOM

Geboren te Mielen-Boven-Aalst op 24 november 1928 en onverwacht thuis van ons heengegaan op 10 maart 2007, gesterkt door het gebed van de kerk.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe wij U vriendelijk uitnodigen, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Catharina te Hasselt op donderdag 15 maart 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling in het familiegraf op de stedelijke begraafplaats Kruisveld (ingang 1) te Hasselt. Bijeenkomst en mogelijkheid tot groeten in de kerk vanaf 10 uur. Gebedswake in de voornoemde kerk op woensdag 14 maart om 19 uur. Begroeting: Rouwcentrum Jacques, St.-Truidersteenweg 140 te Hasselt, woensdag na de gebedswake.

Dit melden u: Maria SMISDOM, zijn echtgenote, Freddy en Anita BELLEFROID-DUBOIS, zijn dochter en schoonzoon, Sven en Katia BELLEFROID-CRAB en Anouk, Rob en Joyce BELLEFROID-PHILIPS, zijn kleinkinderen en achterkleindochter, Remy (†) en Elza DUBOIS-COELMONT, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Adrien (†) en Alice DUBOIS-STRAUVEN, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind, Roger (†) en Jeanne DUBOIS-DAMS, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Marcel (†) en Maria DUBOIS-COELMONT, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, Clement en Marthe DAMS-DUBOIS, Victor en Gaby DELVAUX-DUBOIS, kinderen en kleinkinderen, Edgard en Constance DUBOIS-SCHREURS, kinderen en kleinkinderen, Eugène en Madeleine QUADPEERS-DUBOIS, kinderen en kleinkind, Georges (†) en Henriette SMISDOM-VANHAEREN, kinderen en kleinkinderen, Georgette SMISDOM en Tony, kinderen en kleinkind, zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten. De families DUBOIS, SMISDOM, AERTS en MACORS.

Rouwadressen: Peter Benoitstraat 29, 3500 Hasselt. Veldstraat 52, 3500 Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Henri Dubois

Pompes funèbresJacques Smeets Rouwcentrum
Sint Truidersteenweg 140
3500 Hasselt

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane